ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Juliette – komplet på flere måder

Af Freja Dumont

Vi var de eneste på Juliette café og brasserie den torsdag ved 10-tiden. På en måde befriende. Stille og roligt vågnede gaden. Tjeneren var ikke mentalt stået op endnu. Men han var vildt sød og charmerende.

 

Baren hos Juilette

Et komplet morgenmåltid

Efter et kort kig i menukortet valgte vi begge et morgenkomplet. Det var med blødkogt øko-æg, charcuterie, ost, marmelade, fromage blanc med kompot og müsli, frugt, friskbagt brød og smør til 85 kroner. Vi tilkøbte et par croissanter til 15 kroner stykket.

Juliette i Jægergårdsgade

Forrygende god kaffe

Vandet kom først på bordet. Derefter to rygende varme americanoer. En glaskande med varmet mælk blev placeret ved siden af. Ikke meget slår en god kop kaffe om morgenen. Og det var netop, hvad vi fik. En god, stærk kop kvalitetskaffe med bønner fra Søren Stillers, Great Coffee.

God kaffe hos Juilette i Jægergårdsgade

Tjeneren var kommet op i gear. Han var snakkesalig og nærværende. Da de to gange morgenkomplet kom på bordet, var det med glimt i øjet og en interesse for, hvad vi syntes om maden.

 

Kvalitet og velsmag

Maden tog sig godt ud på træbrættet. Der var tænkt over, hvad der var på, og hvordan det var placeret. Brødet var hjemmelavet. Groft rugbrød og lyst brød. Det var velsmagende og med en let sprød kant. Det blødkogte æg var perfekt lavet. Blødkogt som det skal være og godt varmt. Af charcuterie var der røget skinke og en landpølse. Det var store stykker. De lå ovenpå lidt sprødt salat og syltede løg. Ostene var camembert og en Gruyère lignende fætter. Begge udmærkede oste.

Morgenmad med friskbagt brød hos Juilette i Jægergårdsgade

Fromage blanc med müsli tog kegler. Det var specielt æblekompotten i bunden og den søde müsli, der satte prikken over i´et. Croissanten var stor og velsmagende. Alt i alt et godt solidt morgenmåltid.

Udsigten fra Juilette i Jægergårdsgade

Café og god stil

Juliette er hyggelig. Det er som at træde ind i en dagligstue. Borde og stole er retro og divergente. Det er charmerende. Dagens ro var usædvanlig men klædte caféen godt. Normalt er alle bordene optaget, og der er et liv uden lige. Denne morgen kunne vi ligefrem høre tjeneren nynne med på musikken, mens han arbejdede bag baren.

Indretning af Juilette

Vurdering og vores pris

Det var et stort morgenkomplet, vi blev præsenteret for. Der var god variation på brættet. Kvalitet og velsmag var, hvad vi blev budt på. Uanset om det handler om mad eller drikke. Mætte og tilfredse rejste vi os fra bordet for at betale. 330 kroner for to gange morgenkomplet, to croissanter, fire kopper americano og en æblemost er bestemt i orden. Value for money. Vandet var gratis. Juliette er et skønt sted og komplet på flere måder. Tjeneren skulle lige vågne, men der var styr på tingene, og han sørgede for en behagelig formiddag. Vi blev sendt afsted med et stort smil og ønske om en god dag. Juliette får en ubetinget anbefaling med på vejen herfra!

 

Juliette – Café & Brasserie

Jægergårdsgade 54
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 86 21 54 54
Mail: kontakt@juliette.dk
Website: 

 

Del artikel