ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Anmeldelse af takeaway fra Foodlounge i Nørregade

Dagens mad bestilte vi i Nørregade. Food Lounge hedder caféen, som både er café og takeaway. De er kendte for deres madpandekager og deres burgere, som både er italienske og meget hotte i smagen. Det er nu ikke det, jeg vil anmelde, men deres sandwich, bagels og pasta.

Rabat på en god pris

Prisen den aften var i orden. Især fordi der var 20% rabat, hvis vi købte for over 200 kroner, så det gjorde vi, naturligvis. Ud over det var der også rabat på leveringsprisen den dag. Prisen løb op i 10 kroner for levering. En yderst sympatisk pris – og den billigste nogensinde. Vi bestilte maden på Just Eats hjemmeside, hvilket gjorde, vi fik rabatten.

Vi bestilte en sandwich med kylling og bacon plus en med kylling og bacon, bare i mørkt brød. De kostede 49 kroner stykket. Umiddelbart så de lidt kedelige ud, men smagen var nu god, og brødet fint sprødt.

Kyllinge-bacon sandwich med mørk brød fra Food Lounge

Begge sandwich var med hjemmelavet dressing, pesto, rødløg, salat, soltørret tomat, revet gulerod og agurk. Umiddelbart virkede det af meget i en sandwich. Nogle har det med at proppe alt for meget i en sandwich, hvilket resulterer i, at smagen bliver forvirrende, og den er svær at spise. Men de her var sgu gode. Indholdet var fint afpasset, og de smagte af noget. De soltørrede tomater var klart at foretrække fremfor udenlandske, vandede og smagsløse tomater. Tak for det! Der var godt med sprødt bacon i dem begge. Sådan!

Kyllinge-bacon sandwich med lyst brød fra Food Lounge

Næste bestilling var en bagel med tun og jalapenos. Den var dagens vinder. Dog var der jo kun tre konkurrenter, men bagelen tog klart førstepladsen. God chilismag og fast bolle. Eneste kritikpunkt var, at der var lidt for meget mayo på bollen. Men ellers overraskende god. Tunfisken var rørt i en creme fraiche, ikke for fed og sammen med de gode, stærke jalapenos smagte den fremragende. Ros og på gensmag.

Bagel med tun fra Food Lounge

Sidste bestilling i denne omgang var en pasta med skært oksekød, champignons og løg i flødesauce. Prisen var 70 kroner. Altså ikke en hakket omgang men fettuccine med strimler af oksekød. Kødet var mørt. Fino. Saucen var lidt for svag i min optik. Lidt flere krydderier ville klart løfte den, men den smagte udmærket, men kunne meget let komme til at smage bedre.

Pasta med skært oksekød fra Food Lounge

Del artikel