Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gaya – uden smag og kedeligt!

Af Freja Dumont

Vegetarmad er in, og noget mange sætter pris på. Gaya er en af vegetarcafeerne i Aarhus, og her ville vi prøve en empanada, også kaldet pirog og en burger. Der var ingen ventetid, og der var ikke langt fra bestilling, til vi stod med empanadaen i hånden. Dejligt med hurtig betjening. Ros for den del.

Gayas bod på NorthSide 2015-2

Desværre var maden ikke frisklavet. Empanadaen var kold, og der var rigtig meget dej. Kold dej. En lys hvededej, der kunne have haft godt af et par minutter mere i ovnen. Indeni var spinat, løg, bechamelsauce, revet ost og kikærter. Der stod, den var krydret med salt, peber og estragon, men der var ikke meget smag i retten. Til gengæld var chilisaucen et plus og gav empanadaen smag. Vores rene vegetar dumpede Gaya med det samme.

Empanada - NorthSide 2015

Gayas køkken på NorthSide 2015

Ved siden af os stod to unge piger, der var tilhængere af Gaya. De var meget begejstrede for burgeren, der var lavet af rismel og indeholdt en vegetarbøf lavet af løg, hvidløg, bønner, ris, gurkemeje, sennepbalsamico. Vi var ikke enige med dem, men smag og behag er som jo forskelligt.

Gayaburgeren - NorthSide 2015

Gayas burger i åben tilstand - NorthSide 2015

Gaya må oppe sig på madsiden, hvis de vil være med i konkurrencen om de mange gæster på NorthSide. Sjovt nok, var der igen i år ingen lang kø foran Gaya. Vi kan ikke anbefale maden fra Gaya i år.