ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En arbejdsfrokost med Seafood på Marselisborg Havn

Af Line Ingwar Karlsen

Når vejret er godt, så er der ikke ret mange steder, som slår Marselisborg Havn. Nå ja, hvis nu vejret ikke er perfekt, er det ganske hyggeligt at sidde inde og kigge ud på de mange lystbåde. Livet derude er maritimt, uden at være for meget. Dejligt sted.

Restaurant Seafood på Marselisborg Havn

Restaurant Seafood har fået nye ejere. Men det var nu ikke derfor, vi tog på havnen, men mere fordi der er mange parkeringspladser – som ovenikøbet er gratis. Seafood er oplagt til arbejdsfrokosten, da der er mange pladser, og det er let at komme dertil. Restaurant Seafood har åbent alle ugens syv dage i sommerhalvåret.

Køkkenet på Restaurant Seafood

Smørrebrød til frokost

Seafood er andet end fisk, selvom det er en fiskerestaurant. Vi bestilte tre stykker smørrebrød til 180 kroner. Et stykke alene, kostede 65 kroner. Jeg valgte et med æg og rejer, et med hønsesalat og et med tatar. Helt igennem smukke stykker som visuelt gjorde indtryk. Stykket med æg og rejer var det svageste. Men det skyldtes, at brødet var for tykt. Det tog for meget opmærksomhed. Rejerne var håndpillede. Æggene var let smilende. Tak.  

Tre stykker smørrebrød på Restaurant Seafood

Hønsesalaten med friterede strimler af kartofler og stort sprødt kyllingeskind. På ingen måde et fed stykke. Kødet var mørt, og det smagte forrygende godt. Et klasse stykke, som var perfekt komponeret. Tataren var med syltet rødløg, frisk peberrod og estragonmayo. Fint stykke, selvom det heller ikke var fisk. Lidt anderledes på grund af peberroden. Estragonen var meget gennemtrængende. Det mættede godt.

 

Visuelt så det ikke godt ud, men smagen var god

Min mødegæst ville have stjerneskud. Fair nok, selv om jeg synes, man får det relativt ofte. Det var i større stor. En hvid asparges, lidt ørredrogn og frisk salat var der udover den klassiske dampede spætte og den stegte spætte. Rejerne var håndpillede og faste i konsistensen. Tak. Visuelt så det ikke så godt ud. Se selv billedet. Men den smagte godt. Rigtig godt. Perfekt tilberedt fisk. På ingen måde tør. Brødet var ikke helt lyst. Det havde fylde. Måske et langtidshævet surdejsbrød. Blot et bud, men det smagte godt. Prisen var 178 kroner.

Et stjerneskud på Restaurant Seafood

Vin og øl

Til stjerneskuddet drak vi et fransk glas Muscadet Sevre et Maine, Ch. Gravelle fra Loire. En svag duft af æble og lime. Let og saftig vin med moderat syre. Mild, men med en smule fyldighed. Perfekt vin til fisk, og til 82 kroner et godt køb. De var ikke nærige med udskænkningen på Seafood. Til smørrebrødet stod den på øl. Fur Bryghus laver en frokostøl med lidt alkohol i. 2,6% helt nøjagtigt. Dufter af sødligt rugbrød, smager lidt af smørrebrød. En sjov og interessant øl, der er god til dansk smørrebrød.

En frokost på Seafood

Betjeningen

Den fejlede ikke noget. Helt igennem serviceminded. Vi fik bord med det samme. Vi måtte selv vælge, og det var som om, de godt vidste, vi skulle videre efter vores møde. Jeg syntes, de gjorde det godt. Dog kunne de måske godt lige have præsenteret maden, men meget af den gav jo sig selv. Til deres forsvar skal det også nævnes, at der var rigtig mange mennesker. Tæt på fuldt hus indendørs.

Godt med gæster på Restaurant Seafood

Regningen

500 kroner måtte vi slippe for to personer. Det er fair. Helt rimeligt og et godt køb. Vi blev mætte. Faktisk så mætte vi måtte springe desserten over. Jeg følte, at vi fik noget for pengene. 250 kroner per person inklusiv drikkevarer er billigt.

 

Vurderingen

En god frokost. Smilende og venlig betjening. Visuelt var stjerneskuddet ikke noget at råbe hurra for. Men det smagte godt. Smørrebrødet var godt. Skarpt og til en god pris. Tykkelsen på brødet kan der med rette arbejdes lidt med. Det eneste kritikpunkt herfra. Atmosfæren var god. Betjeningen var oppe i gear og fortjener en særskilt ros. Frokosten var perfekt. Vi kommer snart igen. Men det bliver til en aftenservering, når vi kan sidde udenfor. Seafood gjorde det godt. Det får hermed vores anbefaling.

 

Restaurant Seafood

Marselisborg Havnevej 44
8000 Aarhus C
Email: info@seafood-aarhus.dk
Telefon: +45 86 18 56 55
Link til hjemmeside

 

Åbningstider
Alle dage fra 11.30 – 21.00/22.00
(Lukketid kan variere afhængigt af vejr og gæster)

 

Del artikel