Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bæredygtige kvalitetskøkkener: Rotpunkt er kommet til Aarhus

Af Freja Dumont

Hvordan ser dit drømmekøkken ud?

De fleste har nok en idé. Men det kan være svært at forstille sig, hvordan ens nye køkken helt præcis skal se ud, hvilke hårde hvidevarer det skal indeholde, og hvilke funktioner det skal have.

Hos den familieejede virksomhed Rotpunkt Køkkener har de 90 års erfaring med at producere inventar og personalet i butikkerne har mange års erfaring i at designe og udforme køkkener.

I 2014 kom den tyske virksomhed til Danmark, og siden september 2021 har det været muligt for aarhusianerne at besøge showroomet i Tilst, hvor du får kompetent vejledning i skræddersyede køkkener.

Bæredygtige kvalitetskøkkener: Rotpunkt er kommet til Aarhus

Her gås der nemlig ikke på kompromis med pasform, kvalitet og funktion og der er mulighed for at personliggøre køkkenet, så det passer til hverdagens behov og ønsker for funktionalitet.

Derudover kan du med et køkken fra Rotpunkt være sikker på at yde et værdifuldt bidrag til klimabeskyttelse, eftersom deres fabrik fremstiller 100 procent CO2 neutralt.

Bæredygtige kvalitetskøkkener: Rotpunkt er kommet til Aarhus

Kompetente og engagerede konsulenter

Processen fra at have taget beslutningen om et nyt køkken, indtil der rent faktisk står et færdigt resultat i hjemmet kan for mange virke uoverskuelig og forvirrende.

Hos Rotpunkt Køkkener i Aarhus tilbyder de professionel rådgivning fra start til slut, således man føler sig i trygge hænder gennem hele processen.

Når du træder ind i butikken i Tilst bliver du blandt andre mødt af indretningskonsulenterne Helle Jørgensen og Kasper Stentoft Bak.

Og det skinner igennem, at det er medarbejdere, som vil gå en ekstra mil for at gøre deres kunder tilfredse.

”At indrette og skabe det helt perfekte køkken til mine kunder er ligeså meget en passion, som det er et job for mig. Jeg brænder virkelig for at høre, hvad kunden har af tanker, analysere deres valg – og måske også udfordre dem lidt på det, de tror, de gerne vil have,” siger indretningskonsulent Helle Jørgensen.

Bæredygtige kvalitetskøkkener: Rotpunkt er kommet til Aarhus

Markedets største udvalg

Og der må siges at være god grobund for at få det perfekte køkken med sig hjem efter et besøg hos Rotpunkt.

For udover kompetente og engagerede konsulenter, har Rotpunkt også markedets største udvalg af standardfarver, bordplader, armaturer og bæredygtige materialer på tværs af køkkenuniverset, der er med til at skabe personlige og unikke udtryk i det nye køkken.

”Vi skiller os ud på mange parametre. Et af dem er især vores store udvalg af korpusfarver, hvor vi har hele 24 forskellige farver at vælge i mellem.

Derudover tilbyder vi også som noget unikt massive træskuffer – begge dele uden en merpris,” siger indretningskonsulent Kasper Stentoft Bak.

Bæredygtige kvalitetskøkkener: Rotpunkt er kommet til Aarhus

Danmarks grønneste køkken 

Det er ikke kun design, som Rotpunkt ikke går på kompromis med.

Bæredygtighed spiller også en stor rolle i  virksomheden, som med deres Greenline-køkkener bl.a. garanterer, at skabene  er produceret af minimum 90 procent bæredygtigt genbrugstræ.

Det grønne fokus gælder ikke kun træet, men hele virksomhedens produktionsproces, hvor der er stor fokus på bæredygtighed.

Bæredygtige kvalitetskøkkener: Rotpunkt er kommet til Aarhus

”På vores fabrik i Tyskland har den samlede produktion været 100 procent co2-neutral siden 1. januar 2020. Det er resultatet af, at vi i en del år har haft fuldt fokus på at minimere klimabelastningen.

Blandt andet har vi udskiftet store dele af maskinparken for at reducere spild af energi og materialer. Fra januar 2021 blev hele koncernens samlede energiforbrug dækket af vedvarende energi, så du kan med god samvittighed nyde dit nye Greenline-køkken fra Rotpunkt,” fortæller Jesper Purkær Nielsen, salgschef hos Rotpunkt.Find desuden inspiration på

Find desuden inspiration på www.rotpunkt.dk

Del artikel

Andre læser også