ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Baren er åben: Tre timer med fri G&T og rejer

Af Pernille Søborg

Der bliver nærmest mulighed for at sejle hjem, hvis man løser billet til Sailing Aarhus-arrangementet på Godsbanen den 2. oktober.

 

Her lyder et bud på en fredagsbar på fri gin & tonic og pil selv-rejer ad libitum i tre timer for bare 329 kroner. Med i prisen følger en særlig gave i lyserøde farver…

 

Spiselauget disker op

Det er Spiselauget, der står for serveringen til Pink Cap Party 2020, hvor man kan lade sig forføre af gin & tonic, rejer, aioli og friskbagt brød i unikke sejleromgivelser i Godsbanens Rå Hal.

 

Sailing Aarhus, der er en nonprofit-forening stiftet af byens fem sejlklubber i 1999 og har stået bag bl.a. Volvo Ocean Race “fly by” og Hempel Sailing World Championship, er gået sammen med mixer-producenten Fever-Tree om at afholde arrangementet, der skulle have fundet sted i festugen i forbindelse med Sailing Aarhus Week.

 

Begge dele blev aflyst på grund af coronakrisen.

 

“Brug den bedste”

Fever-Tree står for den del af gin & tonics, som ofte er lidt overset: Mixeren – altså tonic-vandet. Firmaet arbejder efter devisen: Hvis 3/4 af din drink er mixer, bør du bruge den bedste.

 

Det har ført til udviklingen af produkter fra en klassisk Premium Indian Tonic Water til Aromatic, Sicilian Lemon og Cucumber Tonic Water og mange andre. Altid ud fra et ønske om at skabe kvalitet, smag og valgmuligheder gennem innovation.

 

“Vores historie handler om at tage til verdens ende i en søgen efter det bedste,” fastslår folkene bag Fever-Tree.

 

Der er plads til 400 gæster til Pink Cap Party, som afvikles efter alle de aktuelle regler og retningslinjer.

 

Pink Cap Party 2020

Fredag den 2. oktober kl. 18-21
Godsbanen, Rå Hal
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Køb billet her senest den 25. september:

 

Del artikel