ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bichel Vine: Påskestue med gratis vinsmagning – åbner 30 forskellige vine

Lørdag den 13. april fra klokken 11.00 – 15.00 åbner Bichel Vine lageret i Hjortshøj og sætter fokus på foråret og påsken med en stor gratis vinsmagning – vi kalder det påskestue. Påsken er en højtid, der for mange betyder ferie, og det er netop i ferien vi har tid. Tid til familien og vennerne og tid til at forkæle os selv.

 

Derfor åbner vi hele 30 forskellige vine til smagning – 10 hvide, 10 rosé og 10 røde.

 

Udover vin vil der være smagsprøver på et bredt udvalg af påskespecialiteter: laks fra Daniel Letz, ansjoser fra Lolin, stort ostemarked samt et bredt udvalg af italienske pølser og skinker. Vi får også besøg af Lars fra Gothenborg, der byder på de bedste økologiske, fritgående kyllinger – måske Danmarks bedste!

Bichel Vine: Påskestue med gratis vinsmagning - åbner 30 forskellige vine

1975 By Simon stiller op med en pop-up-ginbar, hvor fokus er på vores udvalg af gin, vermouth og tonics.

 

Til både børn og voksne, vil der være smagsprøver fra Summerbird, der selv besøger gårdbutikken for at præsentere deres påskekollektion og andre spændende chokoladeoplevelser.

 

Der vil også være smagsprøver på Ebeltoft Gårdbryggeri – hindbærbrus til børnene og påskeøl til de voksne – oplagt til påskefrokosten!

 

Vi får fint besøg af Rocio fra Artevino i Spanien, der repræsenterer Finca Villcreces, Bodegas Vetus og Izadi. Hun byder på et udvalg af Tempranillo fra Ribera del Duero, Toro og Rioja – perfekte vine til påskelammet!

 

Franske asparges, duer, snegle og kaniner

Hylderne er fyldt ekstra godt op denne dag med bl.a. caviar, lammekølle, ryg og culotte fra Nationalpark Thy og laks fra Letz. Vi får også friske forsyninger direkte fra Marché de Rungis i Paris: hvide og grønne franske asparges, snegle, duer og kaniner.

Bichel Vine: Påskestue med gratis vinsmagning - åbner 30 forskellige vine

Ægte franske caviar, Champagne top Châteauneuf du Pape og Gigondas

Caviar Perlita er topklasse caviar fra Frankrig, hvor størene ikke fodres med gris og kylling, men derimod med fisk, der er deres naturlige føde. Resultatet er fantastisk. Denne dag vil det være muligt at opleve smagen af den luksuriøse rogn ledsaget af et glas Champagne i luksusklassen – til en ekstra skarp pris.

Bichel Vine: Påskestue med gratis vinsmagning - åbner 30 forskellige vine

Derudover vil det være muligt at købe nogle af Sydrhônes store perler til 30-50 kr. pr. glas. Vi sætter fokus på Chateauneuf-du-Pape og Gigondas fra Santa Duc i den exceptionelle årgang 2016 – vine der scorer helt op til 98 point hos The Wine Advocate.

Bichel Vine: Påskestue med gratis vinsmagning - åbner 30 forskellige vine

 

Kig forbi og oplev Bichel-stemningen og ekstra skarpe påskebud, der kun er gældende på dagen.

 

Bichel Vine

Mejlbyvej 501
8530 Hjortshøj
www.bichel.dk

 

 

 

 

 

Del artikel