Bistro strømliner: Faste retter – og så alt det sjove
Just Bistro i Mejlgade strømliner nu sin menu i erkendelse af, at selv om maden er god og stemningen i top, har der været lidt signalforvirring på det skiftende menukort.
Nu skal der ryddes op – men der skal også være plads til at lege.
Lidt dyrere – og lidt bedre
“Vi skiller os ud fra de andre bistroer og restauranter i gaden. En ret koster måske 20 kroner mere, end den gør på den anden side af gaden. Men vi vil gerne fokusere på kvaliteten, og kvalitet og pris hænger altså sammen,” insisterer Just Bistros chefkok.
De nye toner på menuen kommer til udtryk ved, at man fremover altid har husets signaturretter på kortet til en fast, lav pris:
Dampede muslinger i hvidvins- og limesauce, langtidsbraiseret kalvespidsbryst, dagens fisk, ribeye af amerikansk kvæg, en vegetarret, og en chokoladekage med årstidens bær til dessert.
“Vi elsker at lege”
“Mad er som musik; vi elsker at lege med menukortet,” siger chefkokken, som medgiver, at genkendelighed er vigtig i denne branche.
Men han kan ikke lade være. Menukortet må og skal også følge sæsonens friske råvarer, og derfor står også bl.a. græskarsuppe, anderilette og “svin i vin” på tavlen. Vegetarretten er i øjeblikket en Pasta Arabiata.
Plads til personlighed
“Vi laver ikke bare retter på samlebånd; vi laver mad med hjerte og passion. Der skal være plads til lidt personlighed – lidt craziness – i vores bistro,” fastslår han.
Særtilbud resten af året
Desuden introducerer Just Bistro en lille håndfuld særtilbud, som gør dining-oplevelsen tilgængelig for de fleste:
* Tre retter efter kokkens hoved og dagens udvalg: 100 kroner.
* Tre retter inklusive husets vin, øl og vand i halvanden time: 250 kroner.
* Julefrokost (seks retter) inklusive husets vin, øl, snaps og vand til de første 50 gæster, der bestiller: 199 kroner – og ellers 15 procents rabat på hele regningen til alle andre, der bestiller inden den 15. november.
#Sponsoreret indhold