ANNONCE
BLÅ i Klostergade: Aarhus' nye stand-up-sted er for cool
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

BLÅ i Klostergade: Aarhus’ nye stand-up-sted er for cool

Aarhus har fået et nyt comedy-sted. BLÅ er navnet. BLÅ er rent faktisk registreret som Danmarks største barbershop, men bag lokalet med barberstole gemmer der sig et stort stemningsfyldt rum med en stor scene, der er udsmykket med instrumenter, lænestole og lamper, som ejeren selv har sammensat.

 

Thomas Barber har allerede flere successer bag sig, og har nu kastet sin kærlighed over sit nye sted BLÅ, som han gerne vil gøre til Aarhus’ nye comedy sted.

 

De to første arrangementer med stand-up er allerede afholdt, men torsdag åbner scenen igen op med et show fyldt med talent. Denne gang er der Mikkel Rask, Jefferson Bond og Peter Werner, der lægger vejen forbi Aarhus’ nye favorit comedy-scene.

 

Der kommer til at være ca. to stand-up shows om måneden på BLÅ, og mange landets kendte komikere har planer om at stå på scenen i de kommende måneder. Den 20. sep. er det Anders Fjelsted og Jacob Wilson, der er på plakaten, og den 3. okt. kommer Dan Andersen og Morten Wichmann. Komikerne er vilde med stedet og scenen, så der er lagt op til mange gode shows med nogle af landets bedste komikere.

BLÅ i Klostergade: Aarhus' nye stand-up-sted er for cool

BLÅ er desuden det eneste sted i Aarhus hvor man kan købe en af de dejlige fem øl, der kommer fra et microbryggeri på Samsø. Bryggeriet har lavet fem øl opkaldt efter bus ruterne på Samsø og er helt sikkeret noget man burde smage. Foruden den dejlige øl, kan man også nyde et glas vin eller en sodavand, Lokalerne kan rumme 100 publikummer.

 

Se mere om eventen her: 

 

Mikkel Rask:

Det var først efter Mikkel Rask vandt titlen som Danmarksmester i stand-up, at danskerne for alvor fik øjnene op for hans store talent. Noget toppen af dansk comedy allerede kendte til, for Mikkel har nemlig i lang tid været anerkendt som en af Danmarks absolut bedste komikere til at skrive jokes og satire. Oplev en komiker, der altid har stærkt materiale med en strøm af punchlines i et sammenhængende flow i en kaliber, der gør de andre komikere misundelige.

 

Peter Werner:

Når Peter Werner tager dig med på kig i hans sønderjyske verdenssyn, er du garanteret et godt grin. Peter er en utroligt indlevende fortæller og bruger meget billedsprog for at drage folk ind i hans verden. Følelserne sidder helt ude på tøjet når han går i gang. Du kan forvente at få en hudløs åben og ærlig rejse ind i Peter Werners verden, hvor intet er for pinligt eller dumt til at tale om.

 

Jefferson Bond:

Lige siden han blev fundet af Dalai Lama i en kurv i skoven, har Jefferson Bond været god til at finde på vilde og overbevisende historier. Jefferson optræder på engelsk og kommer ind på emner som hans flugt fra Brexit og hans syn på dansk kultur med engelske briller. Oplev en engelsktalende komiker med energi, charme og et strejf “crazy”.

 

Del artikel