ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv testet i Aarhus C: Nyt testcenter åbner i Bruuns Galleri i dag

Af Line Ingwar Karlsen

Der er blevet arbejdet hurtigt i Bruuns Galleri, siden regeringen i sidste uge opfordrede alle, der går på arbejde, til at blive testet en gang om ugen.

Derfor åbner Bruuns Galleri nu dørene til et Covid-19 testcenter, hvor folk kan komme ind og få taget en kviktest.

Testcenteret er lavet i samarbejde med firmaet Care Link, der har en aftale med det offentlige om testning. Derfor er testen også gratis.

”Vi havde et ledigt lokale, som var velegnet til at lave et pop-up testcenter, så derfor kontaktede vi Care Link i forhold til at lave et samarbejde, og nu er vi allerede klar til at åbne for de første tests fra 21. januar til 7. februar”, forklarer Center Manager Claus Brændgaard i en pressemeddelelse.

Testcenteret er beliggende på 1. sal ved CinemaxX og er åbent for alle fra torsdag den 21. januar til søndag den 7. februar.

Åbningstiderne bliver i første omgang: 07.00-21.00 i hverdage og 10.00-20.00 i weekender.

Der kræves ikke tidsbestilling, man møder bare op. Der vil være korrekt afmærket i forhold til kø til testcenteret, så der holdes den anbefalede afstand.

I Bruuns Galleri holder få butikker åbent

For øjeblikket er langt de fleste butikker i Bruuns Galleri lukkede, men Kvickly, Bruuns Apotek, Matas, Helsam, The Body Shop, Nespresso, Smoke it, Normal, Synoptik, Den Græske Delikatesse (kun for take-away) og GLS-pakkeshop har stadig åbent, og Claus Brændgaard håber, at også medarbejderne derfra vil benytte sig af tilbuddet.

”Vi har ca. 75 medarbejdere på arbejde i Bruuns Galleris forretninger for tiden, og for dem bliver det jo utrolig nemt at få taget den ugentlige test.

Vores placering betyder også, at vi ligger utrolig centralt i Aarhus, så indenfor få minutters gang vil der være mange mennesker, som nemt kan komme forbi det nye testcenter”, påpeger Claus Brændgaard.

Del artikel