ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bollekort og kaffekort:  Ny cykel-café er åbnet i Mejlgade

rhdr
rhdr

Velofit har åbnet Aarhus’ første cykelcafe i Mejlgade – og den er for alle – også dem, der ikke er interesserede i at cykle 

 

Du må hjertens gerne komme indenfor og drikke en kop kaffe og spise en bolle eller en kanelsnor, også selv om du ikke er iklædt lycratøj og cykelsko.

 

Sådan lyder det fra ægteparret Nicoline og Thomas Vestergaard Bundgaard og Emil Kessel, der står bag Aarhus’ første cykelcafé Velofit i Mejlgade.

 

Thomas har gennem de seneste fem år kørt Velofit fra Sydhavnsgade, men da trekløveret blev enige om at dele interessen for den gode kop kaffe i hyggelige omgivelser kombineret med deres store passion for cykling, var det helt oplagt at åbne en cykelcafé.

“Selv om det er en cykelcafé, så er det i høj grad et sted for alle. Vi har gode friskbagte boller og kaffe, og det er min fornemste opgave at skabe hyggelige rammer her i caféen. Vi har også lavet et bollekort, hvor man kan købe et klippekort med boller, så man ikke behøver betale for dem hver gang. Vi opbevarer kortet for kunderne, så deraf bollekort,” siger Nicoline Vestergaard Bundgaard med et smil.

Bollekort og kaffekort:  Ny cykel-café er åbnet i Mejlgade

Hun har sammen med de andre to været på kaffebrygningskursus hos Sigfreds Kaffefabrik i Aarhus, så de kan servere den bedste kaffe for kunderne. “Vi forsøger at holde vores ting lokale i caféen,” siger indehaverne af Velofit.

 

Fra mægler til cykeltøj

Emil har tidligere været ejendomsmægler, men han trængte til at komme i et andet gear, og da han kendte ægteparret i forvejen, og de fandt ud af, at de delte samme drøm, så var han klar til at springe ud i sit nye eventyr.

 

Det er tanken, at han blandt andet skal stå for at arrangere cykelture, mens Thomas tager sig af selve den professionelle bike-fit-del. Det betyder, at han vejleder cykelryttere i at sidde rigtigt på cyklen, forebygge skader og i det hele taget optimere deres måde at cykle på.

Læs mere om Velofit her

 

 

Del artikel