Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

BorgerBazar med mere end 80 stande: Forårets største indendørs-kræmmermarked

Af Line Ingwar Karlsen

Forårets største indendørs-kræmmermarked, med navnet BorgerBazar, slår dørene op i Beder-Malling og omegn.

 

Ude i de små byer omkring Aarhus, sker der noget. Beder-Malling er ingen undtagelse. De vokser og vokser og har et aktivt og velfungerende lokalsamfund. BorgerBazar 2018 åbner lørdag den 14. april et stort indendørs-kræmmermarked i Egelundhallen. Det er Beder-Malling Idrætsforening, som står bag markedet. Her kan du opleve en dejlig dag med masser af lokal handel og hygge for store og små.

BorgerBazar med mere end 80 stande: Forårets største indendørs-kræmmermarked

Et “handelsstræde” med lokale forretninger

Igen i år vil de åbne et “handelsstræde” til de lokale erhvervsdrivende, hvor de kan booke en stand og sige goddag til lokalsamfundet. Her kan de præsentere deres produkter eller gøre opmærksom på, hvad de laver. En af dem, som er med for første gang, er Bichel Vine i Malling. Vinhandler, Lars Bo Henriksen, fortæller, at Bichel er glad for den varme modtagelse, som de har fået i lokalområdet, og selvfølgelig skal de bakke op om BorgerBazar, som er en stærk tradition. Bichel Vine vil skænke gratis smagsprøver på deres vine og fortælle om, hvad vinforretningen i Malling kan byde på.

 

Kultur og mad er en del af dagen

Lokalsamfundet bakker massivt op omkring dagen, og selvfølgelig er der underholdning i løbet af dagen. Ud over kræmmermarkedet har BMI-hallen åben med hoppeborg, og der vil være aktiviteter som skumtennis, bueskydning, atletik og badminton. Der er som sædvanlig mad og drikke i Café Klubånd.

BorgerBazar med mere end 80 stande: Forårets største indendørs-kræmmermarked

Alt overskud fra arrangementet går til Café Klubånd og lokal velgørenhed. Cafe Klubånd i Beder-Malling Idrætsforening og facebookgruppen Beder-Malling Bazaren, er arrangør af dagen.

 

Beder-Malling Idrætsforening

Egelundhallen
Bredgade 5
8340 Malling

 

Del artikel

Andre læser også