ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Botox behandling bliver mere og mere populært

Af Annoncør

Har du selv tænkt på det? Altså at få botox? Botox behandlinger bliver mere og mere populære blandt både mænd og kvinder.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Cosmo Laser

Som bekendt er det ideelt, når rynkerne begynder at vise sig, og der i den forbindelse er behov for en større eller mindre udglatning. Men det er ikke kun dér, botox fungerer som et mirakelmiddel til et forynget udseende. Botox er også ideelt til ansigtsløft, gummy smile, nedadvendte mundvige og meget mere.

Inden du træffer den endelige beslutning om, hvorvidt du skal kaste dig ud i en botox behandling, bør du læse med her. Nedenfor guider vi dig nemlig i, hvad botox kan, og hvorfor behandlingsformen er så eftertragtet.

Hvorfor er botox så populært?

Kigger vi helt faktuelt på, hvad botox er, så er det faktisk et giftstof, som også kaldes Botulinum toksin (BTX). Botox har været brugt til kosmetiske behandlinger i ansigtet siden 1989. Siden er populariteten steget, og i dag tyr flere og flere mænd og kvinder til botox. Du kan blandt andet få lavet botox behandling i Århus. Ønsker du at finde en kompetent kosmetisk klinik, er der flere muligheder for botox i Århus og omegn.

Årsagen til, at botox er så effektivt til at reducere rynker, er, fordi giftstoffet går ind og blokerer for frigivelsen af de signalstoffer, der bliver sendt mellem nerver og muskler. Når stoffet sprøjtes ind i huden og ansigtsmusklen det pågældende sted, lammer det altså musklen. Det resulterer i, at huden udglattes, da musklerne ikke længere har mulighed for at trække sig sammen. Netop derfor er botox behandlinger attraktive som blandt andet rynkebehandlinger.

Botox behandling – priser, du bør kende til

De fleste vælger botox behandlinger fra af den årsag, at det ofte kan være en dyr fornøjelse i længden. Det skyldes, at virkningen ikke varer længere end mellem tre til fire måneder. Derefter er det nødvendigt at booke tid til en ny behandling, hvis du ønsker at vedligeholde effekten.

Dog er det meget varierende, hvad en botox behandling koster. Som bekendt har du mulighed for at få botox til bekymringsrynker, øjenbryn, øjne, pande med mere. Anvendelsen vil også påvirke prisen. Derudover er priserne forskellige alt efter, hvilken kosmetisk klinik du vælger. Ofte vil du opleve, at priserne starter fra 1000 kroner.

Inden du beslutter, om du vil have botox til rynker, nedadvendte mundvige eller andet, kan du booke en gratis konsultation hos en kosmetisk klinik. På den måde har du mulighed for at høre meget mere om behandlingen. I dag er det efterhånden blevet mere socialt accepteret at få kosmetiske indgreb. Det peger den stigende efterspørgsel ifølge flere undersøgelser på.

Er det første gang, du skal have en botox behandling, kan det være en god idé at sætte dig ind i, hvad behandlingen indbefatter. Mange er nervøse for at blive overbehandlet og miste deres naturlige udseende og mimik. Heldigvis er langt de fleste kosmetiske klinikker i Danmark ikke interesseret i at overbehandle. Du kan derfor forvente en tryg konsultation og vejledning, hvor du i samråd med klinikken kommer frem til den bedste behandlingsform for dig.

Del artikel