Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En helt særlig dag: Brandstation i Aarhus holder åbent hus for alle

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Østjyllands Brandvæsen
Foto: Østjyllands Brandvæsen

Om man er voksen eller barn, så synes de fleste, at det er ret fascinerende med brandbiler og brandmændenes udstyr.

Normalt ser man kun brandbilerne tæt på, når de rykker ud på brandslukningsopgaver, men nu inviterer Østjyllands Brandvæsen til et helt særligt åbent hus-arrangement.

Se køretøjerne og stationen

Sæt kryds ud for datoen, før I laver andre planer, for det er helt særligt som familie at komme helt tæt på brandvæsnet.

Denne gang er det Frivilligenheden ved Østjyllands Brandvæsen, der inviterer til åbent hus lørdag den 30. september kl. 10.00-13.00.

“Her bliver der god mulighed for at se de frivilliges køretøjer, materiel, stationen og ikke mindst få en god snak med en frivillig brandmand/kvinde omkring deres virke i beredskabet. 

Juniorbrandkorpset og Teknisk Service fra Skanderborg/Odder vil også være til stede,” lyder det fra Østjyllands Brandvæsen på Facebook.

Løser lang række opgaver

Frivilligenheden ved Østjyllands Brandvæsen er et frivilligt beredskab, der aktiveres ved længerevarende indsatser og ved større ulykker.

På den måde fungerer frivilligenheden som et vigtigt supplement til brandvæsnets akutte beredskab, der altid indsættes først. 

En helt særlig dag: Brandstation i Aarhus holder åbent hus for alle
Foto: Østjyllands Brandvæsen

Frivilligenheden ved Østjyllands Brandvæsen løser en lang række beredskabsopgaver, ofte i tæt samarbejde med vores andre enheder.

Hvad: Brandvæsnet holder åbent hus
Hvor: Bautavej 9, 8210 Aarhus V
Hvornår: 30. september kl. 10.00-13.00

Den består af ca. 140 personer, som er uddannet indenfor bredtfavnende områder – herunder indsats i forbindelse med brand og redning, forplejning og indkvarteringsopgaver samt klima og miljøindsats.

Åbent hus foregår på brandstationen på Bautavej 9 i Aarhus V.

Der er entré via ”kursist indgangen”, som findes midt på den store P-plads til venstre inden hovedporten. Der vil være skilte, der viser vej til indgangen.

Læs mere om arrangementet her

Del artikel

Andre læser også