ANNONCE
Brug for et afbræk fra hverdagen? Tag på miniferie i Danmark
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Brug for et afbræk fra hverdagen? Tag på miniferie i Danmark

Af Annoncør

Danmark har meget at byde på, især på denne tid af året, hvor sommervarmen og -solen bringer liv og glade dage til land og by. I Aarhus er den festlige stemning atter at finde ved cafeerne langs åen, Mindeparken byder på picnic og afslapning, og solbadning ved stranden er blot en cykeltur væk. Hold miniferie med familien i Danmark og gå på opdagelse i alt det, vores skønne land har at byde på under sommerens sol.

Annoncørbetalt indhold leveret af SologStrand.dk

Det er svært at finde et dejligere sted at være, end i Danmark, når sommeren først har meldt sin ankomst. Derfor er en miniferie i Danmark den perfekte måde at nyde hinandens selskab og slappe af i skønne omgivelser på.

Det danske sommerlandskab er i høj grad kendetegnet ved vores idylliske sommerhusområder, som både turister fra nabolandende valfarter til, og som vi også selv nyder at besøge, når vi vil slappe af med familien. Uanset om miniferien går til Jylland, Fyn, Sjælland eller en af de mange, hyggelige øer, er den danske natur noget helt særligt at holde ferie i og uanset destinationen er seværdigheder og attraktioner aldrig længere end en køretur væk.

Ta’ et pusterum med miniferie i Aarhus

Går turen til sommersmilets by, findes der noget for enhver smag og aktiviteter for alle aldre.

Aarhus har lidt af det hele og i sommermånederne er der et væld af events og koncerter rundt om i byen. Selvom landets festivaler aflyser på stribe grundet Covid, har Aarhus Jazzfestival meldt ud, at årets jazzfest bliver en realitet.

For de madglade er Aarhus streetfood i DSB’s gamle busgarage et must – alene stemningen er et besøg værd. Unikt for Aarhus er også, at både skov og badestrand ligger inden for gåafstand fra hinanden. Tag børnene med rundt i Den Gamle By, i Tivoli Friheden eller gå sammen på opdagelse i Mosgaard Museum og nyd Mosgaard strand efterfølgende. På en regnfuld dag går man aldrig galt i byen med en tur på ARoS og vil man nyde lidt voksentid, kan en romantisk aften i Latinerkvarteret anbefales og en gåtur i de mange skæve sidegader i byens gamle kvarterer en hel særlig oplevelse.

Del artikel