Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Burger BOOM udvider menukortet og laver et introtilbud, som sparker…

En af de absolut bedste burgerbarer i Aarhus, er efter min mening Burger Boom. De kom lidt ind fra sidelinjen, og var ikke med i den første bølge af de håndholdte burgere. Men med en sjældent set præcision og de bedste råvarer, rammer de den rent. Sidste gang vi var der, drattede vi nærmest ned af stolen af begejstring.

 

Den perfekte

Burger BOOM sætter deres kyllingeburger, med navnet, “BOOM chicken”, på menukortet fra onsdag den 23. august. I den forbindelse har de et “BOOM chicken” burger tilbud fra den 23. til den 25. august. Tilbuddet består af en BOOM chicken menu til 65 kroner. I fremtiden vil prisen på en BOOM chicken burger være 55 kroner, og menuprisen bliver 80 kroner.

enkelt burger chicken

Målet er den bedste chicken burger

Kunderne har gennem længere tid efterspurgt en kyllingeburger. Drengene bag Burger BOOM har allieret sig med deres nye ansatte, nogle af de oprindelige iværksættere fra The Burger Shack. Både ansættelse og samarbejde har båret frugt, og BOOM chicken burgeren er blevet til.

Præcision med krydderierne

Burgeren består af kyllingeinderfilet i en krydret cajun marinade, paneret i pankorasp, som friteres til perfektion, således de er sprøde udenpå og saftige indeni. Burgeren indeholder også salat, rødløg og ikke mindst Burger BOOMs hjemmelavede agurkesalat og deres hjemmelavede dressing.  

Friskhakket og saftigt kødkvæg fra Mols

Foruden den nye BOOM chicken burger er de sædvanlige burgere selvfølgelig stadig at finde på menukortet.

 

Burger BOOM

Østergade 14
8000 Aarhus
Telefon: +45 87 30 30 20

Åbningstider
Alle ugens dage fra 11.00 til 21.00