ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Burger Hut: Sænker prisen på burgere – så nu gælder studierabatten for ALLE kunder

Ved Stjernepladsen ved Aarhus Universitet ligger den lille burger-joint, Burger Hut. Den er fem år gammel, og folkene bag var nogle af de første, som så burger-bølgen i Aarhus. De laver alt deres mad selv, og fra bunden, og så spørger de altid, hvordan du vil have dit kød stegt – rigtig god stil!

 

Det startede med studenter-rabat

Burger Hut ligger jo tæt på Aarhus Universitet, og der bor mange studerende i området. Derfor havde de før 10% til alle studerende, hvilket er meget sympatisk. Men da det ikke kun er studerende, som spiser hos Burger Hut, så synes ejerne ikke, at tilbuddet er retfærdigt. Der var så to muligheder. Enten droppe tilbuddet, eller lave det permanent for alle. Det blev så sidstnævnte, så dermed en prisnedsættelse på alle burgerne. Nu er prisen 69 kroner inkl. fritter og valgfri dyppelse til fritterne.

Burger Hut: Sænker prisen på burgere - så nu gælder studierabatten for ALLE kunder

Otte forskellige burgere at vælge mellem

Tidligere var der flere burgere på menukortet. Helt op til 14 har der været, men nu er kortet nede på otte forskellige. Grunden er, at kunderne ofte valgte de samme burgere, og flere af dem har fået signatur-status. Det gælder blandt andet garlic-burgeren og den mexicanske nachos-burger. De seks burgere, som var mindst efterspurgte, blev taget af menukortet.

 

Tilbuddet gælder både til frokost og aften.

 

Burger Hut

Randersvej 23
8200 Aarhus N
Telefon: 86167418
Website

Del artikel