Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Camille Clouds brevkasse: Satirisk karaktermord på succeskulturen  

Af anders@sommersangdigital.dk
Pressefoto fra Svalegangen
Pressefoto fra Svalegangen

Camille Cloud har svarene på alt. Hun er tidens stemme og fremtidens håb. Hun har succes og hun har tænkt på alt, allerede inden hun blev født. Og så er hun kendt fra den prisbelønnede dramatiker Line Knutzons litterære værk Camille Clouds Brevkasse, som nu bliver til scenekunst. 

 

Line Knutzon er på Scenen 

 ”Har du ikke succes på alle livets områder? Så er det nok din egen skyld, din taber!” Camille Cloud har svarene på alt. Hun er tidens stemme og fremtidens håb. Hun har succes og hun har tænkt på alt, allerede inden hun blev født. Og så er hun kendt fra den prisbelønnede dramatiker Line Knutzons litterære værk Camille Clouds Brevkasse, som nu bliver til scenekunst. 

 

Satirisk karaktermord på tidens succeskultur

Camille Clouds Brevkasse er en dramatisering af Knutzons satiriske karaktermord på tidens succeskultur, hvor alting er 100 procent din egen skyld. Glæd dig til breve fra kvinden på 50, der ikke vil ligne en på 50, eller manden der dater sig selv og søger ligesindede. Og nej, det er ikke ligefrem behjælpelige svar, de mærkværdige og komiske personligheder får fra det benhårde brevkasseidol. 

Camille Clouds brevkasse: Satirisk karaktermord på succeskulturen  
Pressefoto fra Svalegangen

 

MADS OG MONOPOLET PÅ LSD I CAMILLE CLOUDS BREVKASSE serverer Mungo Park et humoristisk forløsende freakshow. En anmelder har kaldt forestillingen for ”Mads & Monopolet på LSD”, men bag det absurde (eller reelle) danmarksbillede anno 2019 spidder denne satire dagens egocentrede mig-mig-mig-kultur. ”Tidens krav om evig personlig udvikling og forandringsparathed er dømt til at skabe frustration og utilfredshed”, har Svend Brinkmann sagt. Måske er det på tide at kigge udad i stedet for indad? Vi starter med CAMILLE CLOUDS (befriende) BREVKASSE. 

 

DATO: 17. – 20. MAR 2020

STED: TEATRET SVALEGANGEN, ROSENKRANTZGADE 21, AARHUS C

SCENE: STORE SAL

VARIGHED: CA. 90 MIN.

TID: TIRS-FRE. KL. 19.30, LØR. KL. 16 PRIS 195 KR.

INFO: www.svalegangen.dk / TLF. 86 13 88 66 

 

ANMELDELSER

★★★★★ BERLINGSKE

★★★★★ ISCENE

★★★★★ SCENEKANTEN

★★★★ BØRSEN 

 

Del artikel

Andre læser også