Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Første af sin slags: Aarhus får ny kreativ butik

Af Freja Dumont

Det er populært som aldrig før at hygge sig med gode venner over kreative sysler, hvad end det er keramik-maling, smykke-kreering eller strikke-projekter.

Som noget helt nyt kan du nu også lave dit eget stearinlys i hyggelige rammer hos nyåbnede Candle Studio på Frederiksgade 24 i Aarhus.

“Vores vision handler om at skabe en oase af afslapning i hverdagens travlhed, og få mulighed for at finde ro, kreativitet og skabe et rum med nærvær og fællesskab.

Med vores sojalys-produkter går vi tilbage til rødderne ved at opfordre dig til at være en del af skabelsesprocessen. Vi tror på, at der lever en kunstner i os alle, og vores koncept giver dig chancen for at udtrykke din kreativitet,” siger Sofia fra Candle Studio.

Første af sin slags: Aarhus får ny kreativ butik

Kvalitet og bæredygtighed i fokus

Hos Candle Studio har du mulighed for at støbe dit helt eget skulpturelle lys eller duftlys.

Du vælger selv lysets form, farve og dufte, og kombinationsmulighederne gør, at man kan lave et unikt lys hver gang, man besøger stedet.

Der er også mulighed for at købe et færdigstøbt stearinlys, som du selv kan male eller splatte til i butikkens farverige splatter rum.

“Vi tror på kvalitet og bæredygtighed. Vores råvarer er omhyggeligt udvalgt med hensyn til miljøet, og vores produkter er skabt med kærlighed og omhu.

Derfor bruger vi ikke syntetiske dufte, men naturlige æteriske olier, som selv kan sammensættes. Vores duftlys er lavet af en ren sojablanding, mens vores stearin er lavet af sojavoks blanding, og vores væger er lavet af økologisk bomuld,” siger Sofia.

Første af sin slags: Aarhus får ny kreativ butik

Candle Studio tilbyder også et udvalg af både varme og kolde drikkevarer samt friskbagt surdejsbrød og kager.

Alt dette og mere til gør Candle Studio til den perfekte destination for din næste venindeaften, familieaktivitet eller kreative datelokation.

Der er også mulighed for at booke hele butikken til firma arrangementer, bachelor/bachelorette party eller fødselsdagsfest.

Kig forbi butikken eller ring til Candle Studio – så finder de helt sikkert en løsning, der passer til dig.

Læs mere om Candle Studio lige her og book et bord. Du kan også følge med og finde inspiration på Candle Studios Instagram og TikTok.

Hvad: Candle-Studio åbner
Hvor: Frederiksgade 24, 8000 Aarhus C
Hvornår: Søndag, tirsdag og onsdag fra kl.11 – 20.30 og torsdag til lørdag kl.10.00 – 22.30
Hvor meget: 89 kr – 649 kr

Del artikel

Andre læser også