Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Carl’s Jr. åbner med ny smart bestil & betal-app

Af anders@sommersangdigital.dk

Restauranten var lukket helt ned i 4,5 uger – men åbnede d. 22. april for take away og delivery. Carl’s Jr. ser et stort boom af brugere på Carl’s Jr. appen (bestil & betal) – hvor maden er klar når man kommer (til det tidspunkt man har bestilt det)

 

Delivery

Just Eat bestillinger til restauranten, har haft en stor fremgang, de sidste par uger. I tirsdags åbnende vi op for at man kunne bestille gennem WOLT, brugerne har taget virkelig godt imod det.

 

Sikkerhed

Genåbningen har været forberedt længe og grundigt. Det vigtigste er, at der passes godt på både gæster og ansatte. Restauranten ligner heller ikke helt sig selv til genåbningen. Carl’s Jr. har nemlig indført en række sikkerhedsforanstaltninger som skilte, håndsprit og afstandsmarkeringer på gulvet for at hjælpe gæsterne med at holde god afstand til hinanden. Ved kassen har restauranten også opsat plexiglas som en ekstra sikkerhed for alle.

 

Åbningstilbud med 2 favoritter

Der vil være 2 af de mest ikoniske burgere på menukortet være sat til en rigtig skarp pris på frit valg 35 kroner. Western Bacon cheeseburger og Famous Star with cheese. Tilbuddet vil også være tilgængeligt i appen. Man får virkelig meget mad for pengene ved begge burgere.

 

Se mere om genåbningen her: 

 

Carl’s Jr. åbner med ny smart bestil & betal-app

Del artikel

Andre læser også