ANNONCE
Cheeky Chicken er tilbage hos Grillen Burgerbar
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gælder kun i maj: Cheeky Chicken er tilbage hos Grillen Burgerbar

Af Freja Dumont
PR Foto
PR Foto

Guess who’s back! Yes, det er ingen mindre end bestselleren Cheeky Chicken.

Sidst burgeren var på menuen, blev det den bedst sælgende limited-burger hos Grillen nogensinde. Og det forstår vi godt, for den opfylder alle vores fried chicken-burger drømme.

Vi taler sprød fried chicken, luftig avocadocreme, frisk mozzarella, bacon, syltede rødløg og selvfølgelig Grillens Mayo – haps!

Hvis du selv vil sætte tænderne i den ultimative kyllinge-burger, skal du ikke vente alt for længe. Burgeren er nemlig kun på menuen fra i dag og resten af maj måned.

Du kan få Cheeky Chicken for 109 kr. med fries og dip. Burgeren er tilmed så eksklusiv, at den udelukkende kan fås via Grillens hjemmeside. Der er altså ingen smutveje gennem hverken Wolt eller Just Eat.

Smag burgeren inden det er for sent

Der kan ikke komme en ultimativ bestseller-burger til byen, uden at MigogAarhus lige slår vejen forbi til en lille smagsprøve.

Foruden den bløde briochebolle og sprøde kyllingefilet vakte avocadocremen (som virkelig smager af avocado!) bred jubel i smagspanelet på to. Dertil kom den bløde mozzarella, som i kombination med de syltede rødløg og den røgede smag af bacon harmonerede perfekt sammen.

Vi blev altså endnu engang bekræftede i, at Grillen kan noget, når det kommer til kreative smagssammensætninger, som bare fungerer!

Gælder kun i maj: Cheeky Chicken er tilbage hos Grillen Burgerbar
PR Foto

Vi valgte selvfølgelig at gå all-in med cheese fries toppet med bacon, karamelliserede løg og alle Grillens syv dips – vi var især vilde med ranch dressingen.

Til at skylle hele måltidet ned med bestilte vi Grillens overdådige jordbærmilkshake med flødeskum og Oreo-krymmel. Lad os sige det sådan: Vi var ikke sultne, da vi gik fra Grillen.

Vi var til gengæld overbeviste om, at det ikke er sidste gang, Grillen ser os den kommende måned.

Vil du have knasende kylling for alle pengene, kan du selv smage Cheeky Chicken fra i dag den 30. april og resten af måneden hos alle Grillens 8 restauranter – selvfølgelig også på Klosterport 2 i Aarhus.

Hvad: Cheeky Chicken hos Grillen Burgerbar
Hvor: Hos alle Grillens 8 burgerrestauranter
Hvornår: Limited edition i kun én måned
Hvor meget: 109 kr.
Hvordan: Læs mere her

Del artikel