ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slip for vinterkulden: Få varm kakao og churros med nutella leveret til døren

Af Freja Dumont
Foto: Wolt
Foto: Wolt

Den søde duft af friturestegt kagedej giver associationer til tivoliture og markedsbesøg i sydeuropa.

Nogle kalder den lækre snack for churros andre spanskrør og nogle tredje spanske doughnuts – ja, kært barn har mange navne.

En ting kan de fleste dog blive enige om: Nemlig at den velduftende dybstegte vaffel smager fabelagtigt, og at det er den perfekte snack at nyde under dynen, mens sneen daler udenfor.

Heldigvis for dig behøver du ikke begive dig ud i kulden for at hente dine friske churros – Wolt leverer nemlig churros-boksene lige til din dør!

Slip for vinterkulden: Få varm kakao og churros med nutella leveret til døren

Direkte fra frituren og ned i maven

Hos Churros Box i hjertet af Aarhus laver de uimodståelige churros.

Stedet åbnede i maj 2018 på Strøget, og siden da har de serveret churros, som altid kommer direkte fra frituren, så de er helt friske, sprøde og lune.

På Wolt finder du forskellige Churros Combos – eksempelvis Churros n’ Chill bestående af  to churros-bokse med valgfri dyppelse samt to kopper varm kakao. En levering vi drømmer om denne kolde vinteraften.

Til at dyppe dine churros kan du vælge mellem en række forskellige dyppelser; lige fra nutella- og karamel- til jordbær- og chokoladesauce.

Vover du dig ud i kulden for at besøge Churros Box, kan du selvfølgelig også få softice til dine churros –  vi gemmer dog lige isen, til vi ser plusgrader på termometeret igen.

Hvad: Churros Box
Hvor: Ryesgade 288

Del artikel

Andre læser også