Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Cirkus Summarum indtager Aarhus: Du kan stadig få billetter

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: Cirkus Summarum Facebook.
Foto: Cirkus Summarum Facebook.

I næste uge indtager det populære Cirkus Summarum Tangkrogen i Aarhus.

Den attraktive cirkusforestilling for hele familien præsenteres af DR Big Band og Muskelsvindfonden.

Onkel Reje, Kristian, Hr. Skæg, Motor Mille og resten af Cirkus Summarum vender tilbage til manegen med årets fortryllende forestilling for hele familien om at række hånden ud og bede om hjælp.

Cirkus Summarum kan opleves i Aarhus fra den 17. juli til den 5. august. Flere af forestillingerne er allerede udsolgt, men der er stadig god mulighed for at få billetter. Dem kan du købe her.

I Cirkus Summarum er alting som i et rigtigt cirkus – bare anderledes. I årets forestilling møder vi alle Ramasjang-heltene i et helt specielt drømmetog, hvor de hver aften lægger sig til at sove.

Men Rosa får onde drømme og misunder sine bedste venner for at drømme bedre end hende. Hun laver derfor ravage i de andres drømme, men ender i sidste ende med at lære at række hånden ud og bede om hjælp.

Udenfor cirkusteltet findes som altid den sjoveste cirkusplads fyldt med legeaktiviteter i børnehøjde.

Et hold af sprudlende helte fra Ramasjang

Til Cirkus Summarum kan publikum glæde sig til et glædeligt gensyn med alle heltene fra Ramasjang.

Manden bag Onkel Reje med de røde seler og det store skæg hedder Mads Geertsen og har, udover sit eget program på DR Ramasjang, medvirket i film som Sikke et Cirkus og Gooseboy.

Onkel Rejes gode ven Hr. Skæg, der også kendes som Mikkel Lomborg, er med sin dragende og finurlige karakter kendt fra DR Ramasjang samt filmene Skæg med Cirkus og Mysterium.

Den tredje Ramasjang-ven, publikum møder, er entertainer Mille Gori i rollen som den sjove og skøre ballademager Motor Mille. Motor Mille har sit eget program på DR Ramasjang og har medvirket i en lang række børneprogrammer, mens hun har en fortid som professionel danser.

Desuden kan publikum se frem til at blive helt rundtossede med Oda Omvendt, som til daglig går under navnet Coco Hjarmedal.

Der er dog ingen Cirkus Summarum uden Kristian Gintberg, der er bedre kendt som Kristian fra Ramasjang Mysteriet. Kristian Gintberg har desuden medvirket i børnesucceserne Lille Nørd og Sikke et Cirkus: Det mystiske mysterium.

Til sidst vil publikum få æren af at opleve selveste Rosa Marie Gjerluff Nyholm i manegen. Rosa har med sine mange år på Ramasjang delt et hav af gyldne øjeblikke med landets børn, samtidig med at hun har delt glæden ved at give og have samvær på tværs af generationer i Rosa fra Rouladegade.

Del artikel

Andre læser også