Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Comwell Aarhus og Centralværkstedet: Vi indgår nyt velgørenhedssamarbejde med LittleBigHelp

Af anders@sommersangdigital.dk

 Comwell Aarhus og Centralværkstedet bliver værter for organisationens 3. Charity Dinner i Aarhus den 16. juni.

 

600.000 kroner indsamlet til indiske gadebørn lyder målet for årets Charity Dinner som er tilbage i Aarhus efter en pause på 2 år. Det er Sponsor og Ambassadør for LittleBigHelp, Karina Lind, der i samarbejde med LittleBigHelp, får stablet hele arrangementet på benene.

 

Stifter af LittleBigHelp, Lisbeth Johansen, der tidligere har været salgsdirektør i hotelbranchen, ser frem mod endnu en Charity Dinner med nye samarbejdspartnere.

 

”Århusianerne kan godt begynde at glæde sig til en festlig, underholdende og meningsfyldt aften på Centralværkstedet i Aarhus. Maden, vinen og underholdningen bliver i top, og derudover kan gæsterne se frem til en spændende auktion over donerede genstande og fortællinger om indiske gadebørns forhold. Det er en kombination, der vækker stor interesse hos bl.a. virksomheder, som benytter anledningen til at invitere partnere eller kunder med til en storslået og uforglemmelig aften. Vi behøver ikke have dårlig samvittighed over, at vi føler os underholdt og hygger, alt imens vi samler ind til de, der ikke er så privilegerede. Stort set alt til vores Charity Events er doneret, og netop her adskiller vi os en del fra andre velgørende organisationer, hvor store dele af indtægterne fra sådan et event, går til at dække omkostningerne til eventet. Det er utroligt vigtigt for vores arbejde, at vi kan afholde store velgørenhedsevents, og vi er dybt rørte over at Centralværkstedet og Comwell Aarhus har sagt ja til at støtte op om LittleBigHelp.”

Comwell Aarhus og Centralværkstedet: Vi indgår nyt velgørenhedssamarbejde med LittleBigHelp

Gennem årene har LittleBigHelp afholdt 8 storslåede og succesfulde velgørenhedsgallaer i KBH og 2 flotte Charity Dinners i Aarhus. Sammenlagt har de 10 arrangementer resulteret i 8,2 mio kr. indsamlet til udsatte børn og kvinder i Indien.

 

I den gode sags tjeneste

Hoteldirektør af Comwell Aarhus, Flemming Poulsen, glæder sig over det nye samarbejde med LittleBigHelp. Han fortæller, ”Hos Comwell Aarhus er vi super stolte over samarbejdet med LittleBigHelp! Det er en fantastisk sag, og et kæmpe stykke arbejde der bliver gjort i organisationen. Den gode sag er samtidigt helt i tråd med Comwells holdninger til også at være en socialt ansvarlig arbejdsgiver. Vi glæder os!”

 

Lisbeth har hjertet på rette sted

Daglig leder i Centralværkstedet, Henriette Eli Petersen, udtaler sig omkring deres beslutning om at støtte LittleBigHelp gennem Charity Dinner, “Alle børn på kloden fortjener en tryg opvækst med retten til skolegang og uddannelse, som kan tage dem videre her i livet! Personligt har jeg fulgt LittleBigHelp’s arbejde siden første spadestik og selve grundlæggelsen for flere år siden, hvor jeg mødte Lisbeth i København. Lisbeth har hjertet på rette sted. Hun har udført et imponerende og passioneret stykke arbejde for de indiske gadebørn i Kolkata, og senest også for kvinder i Vestbengalen. Hun høster meget stor respekt herfra, og det støtter vi naturligvis gerne op om.”

 

Charity Dinner i Aarhus startede oprindeligt i samarbejde med Hotel Scandic Aarhus City, som lagde rammer til LittleBigHelps første 2 Charity Dinners, hvor LittleBigHelp for alvor fik bevist at sådan en begivenhed også kan blive en succes i Jylland. Flere kendte danskere bl.a. Steffen Brandt, Dorte Gerlach, Marie Frank, Kris Herman og Mads Keiser, har optrådt gratis til tidligere Charity Dinners i Aarhus for at støtte op. I 2015 blev alle 180 pladser til Charity Dinner udsolgt, og der forventes samme høje interesse i år, hvor der er plads til 220 gæster.

 

På dette års Charity Dinner får gæsterne indsigt i indiske gadebørns livsvilkår, akustisk intimkoncert med Stine Bramsen og Nicklas Sahl krydret med rørende gospelsang fra Joyful Voices. Der vil være auktion over donerede genstande under ledelse af Peter Beck fra Bruun Rasmussen Auktioner i Århus og aftenens konferencier er skuespiller Rasmus Hammerich.– alt imens der i fællesskab bliver rejst penge til LittleBigHelps Drengehjem og 3 familiecentre for udsatte familier 3 i slumområder i Kolkata, Indien. Alle kunstnere optræder gratis for at støtte op om gallaen.

 

Om LittleBigHelp

LittleBigHelp arbejder med udsatte børn og kvinder i Vestbengalen, Indien, for at sikre deres basale rettigheder. Hver dag giver de direkte støtte til over 600 børn og kvinder og indirekte til mere end 1000 familier. De driver bl.a. et børnehjem for drenge, et for piger, skoleforberedelseskurser for slumbørn og flere tilbud med erhvervsuddannelse til kvinder. Behovene i Indien er enorme med 260 millioner, der lever under fattigdomsgrænsen, op mod 400.000 gadebørn og mange flere, der er tilknyttet et liv på gaden.

 

Se mere om Centralværkstedet og Comwell Aarhus

 

Find billetter her

 

Del artikel

Andre læser også