Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Markant udvidelse: Constantia2 ved Brabrandsøen har fået vokseværk

Det meste af en sal med plads til 100 gæster er skudt op på Constantia2s jorde. Til stor interesse for de mange der går og cykler forbi på Norringholmsvej ved Brabrandstien.

 

De næste måneder vil håndværkerne sammen med traktørparrret Svend-Erik Søfelt og Birgit Astrup færdiggøre Constantia2’s nye store sal, så den står klar til at tage imod de store bryllupper og andre familiefester samt kurser, der nyder de dejlige omgivelser nær Brabrandsøen ved kolonihaverne på Viby-siden.

Constantia2 udvider

”Vi har generelt en høj belægning på vores eksisterende sal med plads til 60 gæster og oplever jævnligt henvendelser om, at holde endnu større udgaver af livets fester i vores idylliske omgivelser. Derfor har vi valgt at tage skridtet fuldt ud og bygge den nye store sal” siger traktørmutter Birgit Astrup.

 

Der har været en del overvejelser og vurderinger af, om der er belæg for at drive Constantia2 med to sale og en café. Men da beslutningen var taget, tog det få timer med en krab m ed meget lange arme at få hejst og stillet den nye bygning op på betonfundamentet.
Constantia2 udvider
”Folk kigger da lige op, når de kører forbi nede på Brabrandstien. Nu må briste eller bære, men vi tror på, at potentialet er der. Vi bor naturskønt og folk elsker at komme og hygge og feste hos os. Efter over 10 gode år med Constantia2, er tiden moden til at lave udvidelsen,” siger Birgit Astrup.

Constantia2 udvider
Sidste år udbyggede traktørparret køkkenfaciliteterne markant, så der er plads til at lave al den gode mad fra bunden til op mod 160 gæster samtidig.
Der er også tanker om at arrangere koncerter og andre kulturoplevelser i de nye rammer.

 

Efter planen står den nye store sal klar fra 1. januar.