ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Constantia2’s café ved Brabrandsøen hele ugen rundt

Constantia2’s café ved Brabrandsøen holder åbent alle ugens syv dage til klokken 22.00 fra tirsdag den 15. maj og ud i sommeren med lækre frokostretter, luksus grillmenuer, sundowner drinksog signatur-brunch i weekenden. 

 

De første tre dage fra 15-17. maj er der halv pris på alt på cafeens menukort.

 

Constantia2 er sommerklar. Det eneste spisested ved Brabrandsøen voksede for nylig med endnu en sal til livets store fester og nu går traktørparret hele vejen med cafeen og holder åbent alle ugens syv dage fra tirsdag 15. maj.  

 

Cafeen på det iøjnefaldende traktørsted ved kolonihaverne på Viby-siden af Brabrandsøen holder åbent hver dag fra klokken 12.00 – 22.00 i hverdagene og kl. 10.00 – 22.00 i weekenden. 

 

Der følger petanque-bane, skak med store brikker, vikingespil og udsigt til sø og heste med i oplevelsen på Norringsholmsvej 32.


Vi holder åbent i cafeen hele sommeren og give gæsterne muligheden for at nyde solnedgangen over Brabrandsøen med grillmenuer og sundowner-drink i de skønne omgivelser. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og lover, at gæsterne får god mad lavet fra bunden, siger traktørmutter Birgit Astrup med et smil. 

Hun har i over 14 år drevet Constantia2 sammen med sin husbond Svend Erik Søfelt.

I dagtimerne er der f.eks. den populære fisketallerken på menuen og om aftenen, kan gæsterne vælge mellem flere grillmenuer med færøsk laksefilet, økologisk kalvemørbrad, sunde spareribs m.m.  På dessertkortet er der jordbærkoldskål med knas, rabarbercrumble med økologisk vaniljeis m.m. 

 

 

Del artikel