Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Coronavirus udsætter åbningen af Tivoli Friheden

Den planlagte sæsonåbning lørdag 4. april er i første omgang udskudt med knap to uger, meddeler Tivoli Friheden på sin hjemmeside

 

Situationen med coronavirus er nu skyld i, at Tivoli Friheden udsætter åbningen med to uger. Det oplyser forlystelsesparken på sin hjemmeside. 

 

Det var ellers planlagt, at Tivoli Friheden skulle åbne lørdag 4. april, men nu er åbningen i første omgang udskudt til fredag 17. april.

 

“Her i Tivoli Friheden har vi fulgt situationen omkring udviklingen af corona-krisen tæt, og vi har i dag truffet den eneste logiske beslutning – nemlig at bakke op om statsminister Mette Frederiksens opfordring til alle danskere om at udvise samfundssind og passe på hinanden,” står der blandt andet på hjemmesiden.

 

Coronakrisen går også ud over Fed Fredag-koncerterne, da den første koncert skulle have fundet sted 10. april med Togunn på scenen. Den koncert er i stedet blevet flyttet til 25. april, og der kan komme flere ændringer som følge af coronakrisen, lyder det fra Tivoli Friheden.

 

“Vi følger fortsat udviklingen tæt, og det kan ikke på nuværende tidspunkt udelukkes, at vil blive nødt til at komme med flere ændringer i relation til den sæson som står foran os,” fremgår det af hjemmesiden.