ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

COVID-19: SOS International åbner første drive-in med hurtigtest i Aarhus

SOS International, der driver testcenter ved det gamle færgeleje for Molslinjen, har nu åbnet for drive-in til coronatest.

Dermed kan aarhusianere og andre midtjyder være med til at bryde smittekæder uden at skulle ud af bilen og vente i vinterkulden.

Placeringen ved Molslinjens gamle færgeleje er optimal i forhold til drive-in. Og nu hvor vinteren bider fra sig med vind og frost, er vi glade for at kunne tilbyde en gratis hurtigtest med drive-in, siger Karin Tranberg, der er divisionsdirektør i SOS International.

Testcenteret på Aahus Ø åbnede 17. december, og hen over jul og nytår har aarhusianerne taget godt imod muligheden for at få en gratis hurtigtest centralt i Aarhus. Nu er testcenteret det første i Aarhus, der tilbyder drive-in hurtigtest.

SOS International anvender hurtigtest, der giver svar efter 15 minutter. Det sker i samarbejde med Danske Regioner, så testen er gratis, hvis man er indehaver af et dansk CPR-nummer.

Fra fredag den 8. januar 2021 kan der bookes tid til en drive-in hurtigtest på SOS Internationals hjemmeside. www.sos.eu

Sådan bliver du testet hos SOS International:

  • Book en tid på www.sos.eu – vælg drive-in
  • Testen er gratis for borgere med dansk CPR-nummer
  • Testen er en såkaldt antigentest, der giver svar efter 15 minutter. Det betyder, at du får svar inden for en time
  • Testcenteret ligger: Ølandsgade, Aarhus Ø
  • Drive-in og gode parkeringsforhold

 

Del artikel