Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Landets største udvalg: Dansk Flise Lager åbner stort showroom i Aarhus

Af Ane Johanne Damgaard

Foråret kalder på nye projekter i hjemmet.

Efter at du hele vinteren har gået og drømt om en opgradering af dit badeværelse eller en ny terrasse, er det måske ved at være tid til at gøre dit hjem sommerklar?

Den 6. april 2024 åbner Dansk Flise Lager officielt dørene op til deres helt nye flagskibsbutik i Tilst. Med en imponerende placering på Søndervej 1A i Tilst, ser de frem til at blive hele Østjyllands nye flisebutik. 

Det nye og imponerende showroom, der strækker sig over cirka 600 m2, præsenterer et omfattende udvalg af kvalitetsfliser til både indendørs og udendørs brug – og her kan du komme forbi lige, når det passer dig.

Tag forbi showroomet når du vil

Med et unikt udstillingskoncept vil det være en destination for aarhusianerne, der søger inspiration til deres byggeprojekter. 

“Vi er utrolig begejstrede for at kunne præsentere vores nyeste flagskibsbutik her i Aarhus. Vi har altid håbet på at udvide vores tilstedeværelse i denne fantastiske by og er overbeviste om, at vores nye showroom vil blive taget godt imod af alle, der søger kvalitetsfliser,” udtaler medejer, Caspar Rasmussen. 

Med den forestående åbning af det nye showroom, fortsætter Gazelle-virksomheden Dansk Flise Lager deres bemærkelsesværdige vækst og dedikation til at levere førsteklasses fliser til danskerne.

En af de særegne kendetegn, der adskiller Dansk Flise lagers koncept fra sine konkurrenter i Danmark, er deres innovative showroomkoncept.

Landets største udvalg: Dansk Flise Lager åbner stort showroom i Aarhus

Her har du nemlig mulighed for at få adgang til showroomet uden for de bemandede åbningstider ved hjælp af en kode, helt indtil kl. 21.00.

Dette tilbyder en enestående fleksibilitet for deres kunder, og det er noget, der er blevet meget positivt modtaget i de andre 6 showrooms, som i dag ligger i Vejle, Herning, Aalborg, Odense, Køge og Esbjerg. 

Flere succesfulde åbninger

Flagskibsbutikken i Aarhus bliver Dansk Flise Lagers 7. udstilling.

“Vi er glade for, at Dansk Flise Lager er nået så langt på sin rejse til, at vi nu kan udvide til Aarhus. Efter flere succesfulde åbninger, er det nu tid til at imødekomme efterspørgslen fra vores kunder i Aarhus og området.

Aarhus er en dynamisk voksende by, hvor der investeres stort i byggeprojekter, hvilket gør byen til det perfekte sted for vores nye showroom. Jeg håber, at både private og erhvervskunder vil tage godt imod vores udvalg af fliser.

At vælge fliser kan være en udfordrende opgave og vi er sikre på, at vores kunder vil værdsætte muligheden for at se og mærke fliserne, før de træffer det endelige valg,” uddyber Caspar Rasmussen. 

Førende inden for fliser

Dansk Flise Lager er en af de førende salgsvirksomheder i Danmark inden for fliser og tilbyder et bredt udvalg af fliser til privat- og erhvervskunder.

Med fokus på kvalitet, pris og rådgivning, har virksomheden etableret sig som en betroet partner inden for bygge- og renoveringsbranchen. 

Derfor er der ikke meget tvivl om, at showroomet i Aarhus vil blive taget lige så godt imod, som det er i de andre byer.

Du finder Dansk Flise Lagers store showroom på Søndervej 1A i Tilst, Aarhus. De holder åbent fra mandag – søndag fra kl. 08.30-21.00.

Del artikel

Andre læser også