Dansk mad: Morfars Take Away blev væltet på første åbningsdag
Så åbnede Morfars Take Away på Frederiksbjerg Torv med en start af de bedre. Der var fuldt hus og mere til. De blev nærmest væltet af gæster. De første 100 kunder fik en gratis signaturret, som hos Morfars var en hjemmelavet bøfsandwich. Det blev vist til 150 gratis omgange, der røg over disken, så kom ikke og sig, at de ikke holder, hvad de lover hos Morfars Take Away, som i øvrigt også har 12 siddepladser indendøre.
Ingen morfar, men unge, glade mennesker
Nu hedder jointen Morfars Take Away. Derfor er det nærliggende at tro, vi har at gøre med morfartyper. Men det er IKKE tilfældet. Tværtimod var det unge, og et par store mænd i 40’erne, vi så. Så navnet må hentyde til, at maden var ligesom, eller bedre end, da morfar var ung.
Ugens ret
Der kommer en dansk klassiker på tavlen hver uge. Den skrifter hver mandag, og retten bliver til i fællesskab med kunderne, som kan ønske deres livret som “ugens morfar”, og hvis retten falder inden for rammerne af dansk mad, så laver kokkene den.
Her er ingen ævl og kævl
Det gode ved folkene i den gamle slagterbutik er, de kan lave noget. Her arbejdes på højtryk, og der er ikke så meget snak. Selvom der var ventetid i går, også mere end beregnet, så holdt samtlige mand et højt tempo, og det handlede kun om at give gæsterne en god oplevelse.
Se mere, om Morfars Take Away her
Se billederne fra åbningen her: