Kendt for sit lækre surdejsbrød: DavidBreadHead åbner ny butik i Aarhus
Man kan næsten ikke tale om lækkert surdejsbrød uden også at nævne DavidBreadHead, som gennem de senere par år er blevet et anerkendt navn på surdejsscenen i Aarhus.
Efter stor efterspørgsel på surdejsbagværket fra mikrobageriet på J.M. Mørks Gade udvider den 24-årige autodidakte bager nu med et nyt bageri, som engang i løbet af september kommer til at åbne på Ny Munkegade.
”Folk har været supersøde og positive siden jeg åbnede, og jeg har allerede fået nogle gode faste kunder. Interessen for DavidBreadHead er stor, og jeg glæder mig til at kunne tilbyde gode, ærlige bageoplevelser til forhåbentlig endnu flere aarhusianere.
”Jeg bor selv i Øgade-kvarteret, og jeg glæder mig til at bidrage med god kaffe og friskbagt surdejsbrød i denne del af byen,” siger David Milberg, som står bag DavidBreadHead.
Fokus på wienerdej
På nuværende tidspunkt bager David Milberg surdejsbrød, -boller, -rugbrød og -kardemommesnurrer (om onsdagen) fra det lille bageri på J.M Mørks Gade.
På den nye adresse i Øgade-kvarteret bliver der plads til, at David Milberg og hans ansatte kan eksperimentere med andre former for bagværk såsom madbrød, kager og croissanter.
Når dørene slås op til de nye lokaler, flytter produktionen med, mens lokalet på J.M. Mørks Gade vil huse delikatesseafdeling og udsalg med bl.a. kaffe og specialøl og alt bagværket.
”Jeg er superspændt på at udvide sortimentet, og jeg glæder mig til at vise, hvad vi ellers kan byde på af lækkert surdejsbagværk.
Vi kommer især til at fokusere på at udvikle nogle spændende ting med wienerdej, såsom forskellige cruffins og croissanter,” siger David Milberg.
En hobby der blev til levebrød
David Milberg har altid haft en drøm om at få sit eget sted.
For to år siden begyndte han at bage derhjemme for hyggens skyld, og hver morgen stod han op kl. 6.00 for at eksperimentere med surdej.
Det blev hurtigt til seks brød om dagen, og venner og bekendte begyndte at bestille hans bagværk.
For at dele sin passion oprettede David Instagram-profilen DavdiBreadHead. Og i takt med at der der kom flere følgere på det sociale medie, kom der også flere bestillinger ind.
Det gjorde, at David Milberg fik mod på at forfølge drømmen om at blive selvstændig, og han åbnede derfor sit mikrobageri i 2019.
David har i dag to ansatte og et cykelbud, som dagligt leverer brød til NaboKiosk på Frederiksbjerg.