ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

De bedste områder at bo i Aarhus

Af Annoncør

Aarhus bugner af hyggelige bydele, kvarterer og områder, der alle har hver sin charme. Hvis du er tilflytter til byen, kan det godt være svært at beslutte sig for, hvor man skal bosætte sig. Det kan også være, at du allerede bor i Aarhus, og du har lyst til at prøve noget nyt, men du har stirret dig blindt på byens kvarterer, fordi du bevæger dig rundt i dem hver dag. Vi vil derfor her i artiklen forsøge at guide dig igennem tre af de dejligste områder i Smilets By.

Annoncørbetalt indhold leveret af: LejBoliger.dk 

Ceresbyen

Hvis du er interesseret i vilde og moderne arkitektoniske byggerier, og du ønsker at bo tæt på centrum samtidig med, at du stadig gerne vil have natur og grønt omkring dig, så er ceresbyen det oplagte valg. Ceresbyen blev til i 2008, da det legendariske Aarhusianske bryggeri Ceres stoppede ølproduktionen på netop den beliggenhed. Herefter blev området bygget om til et nyt og moderne boligområde, der emmer af den industrielle historie og har en af Aarhus’ mest attraktive beliggenheder. Ceresbyen ligger tæt på både Aarhus Å, Botanisk Have, Godsbanen, Aros og midtbyen, så man skulle tro, at området er påvirket af byens stress og jag, men den ligger nærmest i sin egen lille park med grønne græsarealer og træer plantet blandt de flotte bygninger.

Latinerkvarteret

Hvis du derimod ikke har noget imod at mærke og høre byens puls, så er der ikke noget, der slår stemningen inde i Latinerkvarteret. Latinerkvarteret er en del af indre by, og det er her, hvor Aarhusianere går på kaffebar, spiser mad ude på fortovscaféer, går på restauranter og drikker øl til langt ud på natten. Latinerkvarteret er derfor også et ungt og hipt kvarter, der samtidig charmerer sig ind på alle aldre med dets brostensbelagte gader, specialbutikker og billige franske bistroer. Latinerkvarteret er ultimativt et af de hyggeligste områder i Aarhus, hvis man ikke bliver generet af lidt festlig larm fra gaderne.

Trøjborg

Hvis du ønsker at komme en smule længere væk fra midtbyens pulserende støj, men samtidig gerne vil bo i gåafstand til indre by, så er bydelen Trøjborg et godt match. Trøjborg ligger i den nordlige del af Aarhus, hvilket også betyder, at den er placeret lige ved siden af byens dejligste skov, Riis Skov. I Riis Skov kan du tage på picnic, løbe ture i det fri og plukke ramsløg, når sæsonen er til det. Samtidig kan du gå direkte fra Riis Skov ned til den populære sandstrand og badeanstalt, der går under navnet Den Permanente. På Trøjborg bor du derfor tæt på masser af dejlig natur samtidig med, at der er rækkevis af hyggelige caféer, barer, restauranter, specialvarebutikker og en biograf i kvarteret. Du behøver faktisk ikke at bevæge dig ud af Trøjborg for at mærke byens stemning, fordi Trøjborg er en lille hyggelig by i sig selv.

Del artikel

Andre læser også