Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Deltag i verdens mest farverige løb: The Color Run kommer til Aarhus

Af Freja Dumont
Foto: The Color Run
Foto: The Color Run

Når anden og flæskestegen engang skal forbrændes efter jul, så har vi en god idé til at få motivationen i top!

Du kan nemlig se frem til at deltage i verdens sjoveste løb ‘The Color Run’, som kommer til Aarhus i foråret 2022.

Det farverige løb har to enkle regler: Du skal komme i hvidt tøj. Og der må ikke være noget som helst, der er hvidt på dig, når du er kommet igennem de 5 km.

Efter hver kilometer er en farvepost med musik, fest og en ny farve, man løber igennem.

Festen fortsætter i målområdet med en gigantisk Finish Line Festival, hvor der bliver fyret endnu flere farver af for at skabe glade minder i millioner af levende farvekombinationer.

Verdensomspændende fænomen

På syv år er amerikanske The Color Run blevet et verdensomspændende fænomen med flere millioner løbere i mere end 40 lande og 200 byer.

The Color Run handler om at have en farverig og sjov dag med dine venner og din familie. Du kan løbe, gå, kravle eller lave vejrmøller hele vejen, hvis du vil.

Deltag i verdens mest farverige løb: The Color Run kommer til Aarhus
Foto: The Color Run Facebook

”Vi kalder The Color Run ’The Happiest 5K on the Planet’, fordi vores løb bringer venner og familie sammen i et unikt, sundt og sjovt event.

Vi vil gerne sætte opturen i fokus! Livet handler om at være glad og om at have det sjovt – det meste af tiden. Derfor skal The Color Run være lige så meget fis og ballade som et løb,” skriver arrangørerne af The Color Run.

Alle kan være med

The Color Run er ikke et løb på tid, men et løb hvor tusindvis af deltagere har det megasjovt, mens de bliver dækket i farve fra top til tå.

Det handler altså ikke om at gennemføre de 5 km hurtigst muligt, men om at løbe så meget du nu kan og om at have det sjovt, mens du gør det.

The Color Run er for alle – fra 2-årige til 80-årige (eller 102-årige!), fra førstegangsløbere til professionelle sportsudøvere.

Psst.. Flere løber i kærlighedens navn: The Color Run har dannet ramme for mindst 10 frierier og 1 bryllup. Om du er en gammel traver eller en olympisk atlet, vil The Color Run’s 5 km blive nogle af de mest mindeværdige og farverige i dit liv!

Køb dine billetter lige her.

Hvor: Brabrand
Hvornår: Torsdag den 26. maj 2022 kl. 12.00

Del artikel

Andre læser også