Den årlige chokoladeaften: Hos Restaurant MellemRum er der chokolade i alle retterne – bare den ene aften
Den 5. september afholder en af Aarhus’ bedste, og håndværksmæssigt stolte restauranter deres årlige chokoladeaften. Altså en aften, hvor chokolade indgår i alle retterne. MellemRum er kendt for deres høje kvalitet af råvarer, og for deres kompromisløse mad.
Kom og oplev hvordan chokolade, som råvare, kan indgå i flere forskellig smags-oplevelser, også i nogle man ikke kunne drømme om fandtes.
Menuen på chokoladens aften
Torsk | tyttebær | kakaovinaigrette
2 x kalv | koriander | løg | chokoladesauce
Jordbær | grøn chokolade
MellemRums chokolade-guldbarre
Priserne
4 retter kr. 450,-
4 retter inkl. vinmenu kr. 750,- (1 glas pr. ret.)
4 retter inkl. velkomstdrink, vinmenu, kaffe/the samt petit four kr. 800,-
Book bord her