Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den årlige chokoladeaften: Hos Restaurant MellemRum er der chokolade i alle retterne – bare den ene aften

Af Line Ingwar Karlsen

Den 5. september afholder en af Aarhus’ bedste, og håndværksmæssigt stolte restauranter deres årlige chokoladeaften. Altså en aften, hvor chokolade indgår i alle retterne. MellemRum er kendt for deres høje kvalitet af råvarer, og for deres kompromisløse mad.

Kom og oplev hvordan chokolade, som råvare, kan indgå i flere forskellig smags-oplevelser, også i nogle man ikke kunne drømme om fandtes.

 

Menuen på chokoladens aften

Torsk | tyttebær | kakaovinaigrette

2 x kalv | koriander | løg | chokoladesauce

Jordbær | grøn chokolade

MellemRums chokolade-guldbarre

 

Priserne

4 retter kr. 450,-

4 retter inkl. vinmenu kr. 750,- (1 glas pr. ret.)

4 retter inkl. velkomstdrink, vinmenu, kaffe/the samt petit four kr. 800,-

 

Book bord her