Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den Grænseløse Festival: Billetprisen inkluderer både fællesspisninger og øl fra Ebeltoft Gårdbryggeri

Af Jan L. Pedersen

Mød blandt andet Girls in Airports, M€RCY, Uffe Lorenzen, Addis Ababa Band, Frans van der Woude, digteren Morten Søndergaard og danseren Hilde i Sandvold.

 

Mellem hav og land bliver mødet mellem mennesker i musikken, kunsten og måltiderne omdrejningspunktet i Den Grænseløse Festival ved Jernhatten udenfor Ebeltoft fra den 24.-26. august.

 

Et samsurium af kunst og langsomhed

En gruppe af lokale kunstnere, landmænd, kokke og projektmagere står bag Den Grænseløse Festival – et nyt initiativ ved Ebeltoft. Her vil de skabe en festival sammen med de lokale for at vise hvad Djursland byder på at natur, mad og kreativitet. Men samtidig også teste festivalformatet af og gøre den mere grænseløs, medskabende og fjerne nogle af de skel der er mellem gæster og optrædende.

 

Festivalen bliver et samsurium af daglige fællesspisninger, mulighed for at komme med i marken og hente råvarer, tilberede måltiderne i fællesskab, samtalesaloner, dans, musik, kunst, fisketure, film, cirkus, bålsamlinger og gåture i naturen. Festivalen ligger ved Jernhatten – et af Nationalpark Mols Bjerges smukkeste steder ud til havet.

 

”Langsomhed vil være essensen af festivalen – Når tid og sted bliver opløst er der plads til at rumme de små og store oplevelser. Vi vil skabe rum for sanselighed, nærvær og relationer. Hvor vi bruger tid på at spise og smage på maden sammen, se hinanden i øjnene, mærke naturen, lytte og danse sammen til musikken. Vi har fået nogle virkelig spændende musikere, dansere, multikunstnere og forfattere med i festivalen og det er inspirerende at mærke deres lyst og energi til at være en del af noget andet end de mange kommercielle festivaler, der efterhånden fylder rundt om i Danmark” fortæller Anna Oline Frieboe Laumark fra arrangørgruppen.

 

Billetprisen inkluderer både fællesspisninger og lokal øl

I samarbejde med lokale producenter vil Det Grænseløse Køkken stå for alle måltider på festivalen. Det Grænseløse Køkken stod i to år for fællesspisninger i det midlertidige rum ved Maltfabrikken i Ebeltoft og har blandt andet har vundet en turismepris for at skabe nye måder at skabe møder mellem lokale og turister. Inkluderet i billetprisen er både teltplads, fuldt program, alle måltider samt fri øl fra Ebeltoft Gårdbryggeri.

 

”Med inspiration fra de to sidste års fællesspisninger i Det Grænseløse Køkken havde vi lyst til at skabe måltider og fællesspisninger, der varede lidt længere i nye omgivelser. Således at møderne og de snakke, der opstod, kunne fortsætte og få en anden dybde. Venskaber opstår ofte på ferier, hvor man har tid til at snakke sammen og opleve nye ting sammen. Maden får en helt central rolle her på festivalen, for man sidder sammen på samme tid og deler maden – måske med nogen man ikke har mødt før” fortæller den ansvarlige for fællesspisningerne Frans van der Woude. Han er både biodynamisk landmand, kok og kunstner og været kogekone på Det Grænseløse Køkken de sidste to år.

 

Holdet bag Den Grænseløse Festival er i fuld gang med planlægningen og involveringen af både lokale samarbejdspartnere, leverandører og kunstnere for skabe en anderledes og magisk festival. Festivalen er blandt andet støttet af Tuborgfondet, Nationalpark Mols Bjerge og Syddjurs Kommune.

 

Læs mere her

 

Fakta om festivalen

•   24. – 26. august 2018 ved Jernhatten udenfor Ebeltoft

•   Der sælges maks 500 billetter

•   All inklusive billetter: Mad, øl, teltplads, musik og kunst er med i prisen

•

Billetpriser:

•     Early bird partout alt inklusiv (begrænset antal) – 1200 dkk

•     Partout voksen alt inklusiv – 1400 dkk

•     Dagsbilletter fredag/lørdag alt inklusiv – 500 dkk (begrænset antal)

•     Partout barn alt inklusiv (6-15 år) – 500 dkk

•     Børn under 6 år – gratis

•    Den Grænseløse Festival er nonprofit og eventuelt overskud vil gå til udvikling af fremtidige festivaler

Den Grænseløse Festival: Billetprisen inkluderer både fællesspisninger og øl fra Ebeltoft Gårdbryggeri

Kunstnere du kan møde på festivalen (endnu ikke fuldt program)

Uffe Lorenzen, Powersolo, Girls in Airports, Addis Ababa Band, Brothers Moving, M€RCY, Zaar, Marais, Per Hoier, Nikolai Rosengren og Robert Carlsson, Tonny Trifolikom, Gitte Kielberg, Anton Peitersen, Marie Koch Kjærgaard, Morten Søndergaard, Eliza Boye, Hilde I Sandvold, Johannes Frieboe, Milan Foo, Kasper Buus og mange flere kommer til.

 

Del artikel

Andre læser også