Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den sjoveste nytårsaften

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

December flyver derudaf. Der er en masse ting at se til. Vi skal købe julegaver, vi skal planlægge maden til juleaften og vi skal afslutte året på arbejde. Før vi har set os om, er december forbi, og det er igen blevet tid til nytårsaften. Men du har haft så meget om ørene, at du har næsten ikke nået skænke årets sidste fest en eneste tanke. Hvad gør man så? Vi har heldigvis tænkt lidt forud for dig, og vi kommer her med vores bedste bud på, hvad du bør have styr på, for at det bliver en fest I aldrig glemmer.

Underholdning der får gang i festen

En fest bliver altid god, hvis den starter godt. Det er derfor yderst vigtigt, at I kommer godt fra start. Du kan derfor med fordel sørge for underholdning, allerede fra dine gæster kommer. En klassiker for alle julefrokoster er, at man naturligvis skal se Dronningens nytårstale. Her kunne et bud være, at I sammen oddsede på nytårstalen. På den måde får I mere spænding omkring talen, da der er mere på spil. I kan spille på ord, som er sandsynlige, der kommer til at optræde i talen, eller I kan spille på ord som er sjove for jer. Hos SpilXperten.com kan I se et overblik over dronningens nytårstale odds.

Maden er vigtig

Hvad serverer man til en nytårsaften? Det er et ret godt spørgsmål. Nogle har faste traditioner, og andre er helt ligeglade. En klassiker på nytårsbordet må siges at være torsken. Det er en sikker vinder, og omend den ikke er lige så fast i de danske hjem, som anden er det en uge før til jul, så er der alligevel mange danskere for hvem torsken hører sig til. I kan også gå nye veje med eksempelvis sushi, eller I kan gå med den kød i form af en bøf. Det vigtigste er bare, at I tager højde for alle jeres gæster. Sidder der nogen om bordet med allergener? Nogen der er vegetarer? eller nogen som af andre grunde ikke spiser noget specifikt? Det ville være så ærgerligt, hvis ikke alle kunne spise det samme.

Playlisten fra himlen

Musikken er alt afgørende. Det skal passe til maden, og lidt senere skal den passe til dansegulvet. Man vil gerne høre musik fra året der er gået, men man vil også gerne høre musik fra for mange år siden. Måske lidt pop, men også gerne disko og funk. Nytårs playlisten kan være en stor opgave, men bliver den for stor, så findes der mange playlister på eksempelvis spotify, hvor arbejdet allerede er gjort for jer.

Del artikel

Andre læser også