ANNONCE
Det er IKKE en joke: Prisvindende burger fra California serveres på LeCoq
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det er IKKE en joke: Prisvindende burger fra California serveres på LeCoq

Af Freja Dumont

Tirsdag den 19. juni får LeCoq besøg af Wes Rowe fra Californien, der er kendt for sin prisvindende burger. Wesburger ‘n’ more er navnet på burgerrestauranten, Wes driver i San Francisco. Nu vil han vise aarhusianerne, hvordan en rigtig amerikansk burger skal laves og smage. Wes vil kreere sin egen favorit burger “The Double Smash” samt nogle andre specialiteter i samarbejde med LeCoq.

 

Smag for byen

Wes Rowe har været i Aarhus af flere omgange. Senest da han studerede et år på Journalisthøjskolen. Dengang fik han smag for byen, og nu vil han give byen lidt tilbage. Det bliver så i form af en burger, som vi endnu ikke har smagt, og som har potentiale til at blive vanedannende.

 

“The Double Smash”

Burgeren består af to bøffer, dobbelt ost, pickles, special sauce og rødløg. Måske med bacon. Det må tiden vise. Planen er, at køkkenet bliver stillet op udenfor, og der er lagt op til fest og stemning. Med overskriften “Burgere er sjove”, er der ingen tvivl om, at der bliver gang i den mellem klokken 15.30 og 21.30, hvor arrangementet finder sted.

 

LeCoq

Graven 14-16

8000 Aarhus C

Det er IKKE en joke: Prisvindende burger fra California serveres på LeCoq

Del artikel