Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det er ikke svært: Lav din egen gin på Aarhus Central Food Market

Søndag den 5. maj er der masser af gin og tonic på menuen hos Aarhus Central Food Market. Madmarkedet på Skt. Knuds Torv inviterer indenfor til gin-workshop, hvor aarhusianerne kan prøve kræfter med at lave deres helt egen gin.

 

Danskerne er blevet særligt begejstrede for drinken Gin & Tonic, der i de seneste år har oplevet stor popularitet. ”Forårets og sommerens lyse aftener er lig med en lækker kold Gin & Tonic på altanen eller i haven – og hos Aarhus Central Food Market vil vi gerne give aarhusianerne muligheden for at nyde en Gin & Tonic, som de selv har lavet fra bunden med hjemmelavet gin og tonic sirup, fortæller Aase Veronika Skov, der er direktør for Aarhus Central Food Market.

Søndag den 5. maj fra klokken 10.00-12.00 bliver madmarkedet på Skt. Knuds Torv omdannet til et kreativt gin-værksted, hvor gin-elskende aarhusianere kan prøve kræfter med at lave deres egen gin i selskab med Aarhus’ måske største gin- og snapseentusiast, Jan Kristensen.

 

Vi skal smage på flere forskellige slags gin og tonic, og så skal deltagerne lave deres helt egen gin, som de får med sig hjem sammen med mine bedste opskrifter på gin, tonic sirup og spændende gin-cocktails”, fortæller Jan Kristensen, der til dagligt driver virksomheden snapsogurter.dk.

 

Praktisk info:

Pris: 225 kroner per person (ekskl. billetgebyr).
Tilmelding: Billetterne kan købes her:

Sted: Aarhus Central Food Market, Skt. Knuds Torv 7-9, 800 Aarhus C
Tid: Søndag d. 5. maj kl. 10.00-12.00


Læs mere om workshoppen på Aarhus Central Food Markets hjemmeside: