Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

DHL Stafetten for Skoler: Første dag med stafet i børnehøjde

Oven på en våd start på de voksnes DHL Stafet i går aftes, kunne næstformand for Børn- og Ungeudvalget, Peder Udengaard, her til formiddag sende 2100 folkeskoleelever fra de mindste klasser afsted i høj sol.

 

”Er i klaaaar?” – ”JAAAAAAAAAH”

Efter decibelniveauet på ’ja’et at dømme var skoleeleverne max klar, og de gav den efterfølgende også max gas op af græsset i Mindeparken. Kun minutter efter de første var sendt afsted, var de første over målstregen igen.

DHL Stafetten for Skole

”Det var sjovt men også viiild hårdt” lød en enstemmig vurdering fra Astrid, Alma og Lianna fra 4. årgang på Møllevangskolen, der stiller med hold på alle klassetrin fra 4. klasse og op.

 

Oven på sidste års succes, hvor DHL Stafetten for Skoler blev udsolgt på ganske kort tid, er skolestafetten i år blevet udvidet til to dage: onsdag for de mindste (1.-4. klasse) og torsdag for de store (5.-10. klasse). Skoleeleverne deltager på lidt mere børnevenlige vilkår end de voksne. Ruten er derfor kortet ned til 2 km mod de voksnes 5 km, og holdene er skåret ned til 3 personer per hold. Stafetten er gratis at deltage i for skolerne

DHL Stafetten for Skole

Aarhus Motion skaber begivenheder, der sætter gang i benene. De står bag flere velkendte motionsarrangementer i Aarhus; herunder DHL Stafetten, BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon, Vinterløbene, name it Børneløbet, Ree Park Safari Run og Aarhus Mountainbike Challenge. Aarhus Motion sender hvert år 85.000 danskere ud at løbe, gå og cykle.

DHL SKOLER 3

FAKTA

  • DHL Stafetten for Skoler afholdes den 16. Og 17. august
  • DHL Stafetten for Skoler afholdes for anden gang
  • Deltagerantal: Onsdag: 2100 (1. – 4. Klasse), Torsdag : 2600 (5. – 9. Klasser)
  • Arrangør er Aarhus Motion: