Dining festival på Molskroen Strandhotel: Skøn menu til god pris
For 4. år i træk slår Molskroen Strandhotel dørene op til den populære Dining Festival i Brasseriet. Det løber af stablen fra mandag den 27. januar til søndag den 9. februar. Sidste år var der fulde huse, og der er også i år rift om pladserne. Så køb din billet i god tid, hvis du ikke vil gå forgæves.
Alle sejl sættes til i køkkenet til Brasseriets Dining Festival, hvor du kan smage deres skønne brasserie klassikere kreeret af chefkok Daniel Simonsen. Der lanceres to forskellige menuer i uge 5 og 6.
Tre retter for 250 kroner
Du kan vælge mellem to seatings. Det første klokken 17.30 og det andet klokken 20.00. Bordet er til rådighed i 2 timer. Prisen for brasseriets dining festival menu er 250 kroner. Går du all in, kan der tilkøbes vin ad libitum til 250 kroner pr. person.
Menu uge 5
Ceviche med røget mayo, rødbedesalat, græskarkerner og sødskærm
***
Braiseret spoleben med grov sellericreme, citron confit, ristede hasselnødder og skysauce
***
Mørk chokolademousse med syrlig tapioka, hindbærsorbet og skovsyre
Menu uge 6
Røget fisk med bok choy, glaskål, sauce tatar og tallerkensmækkere
***
Rosa kalv med grillede søde kartofler, syltede løg og glace med sort peber
***
Mascarpone Sorbet med kakaonibs, biscottiknas og luftig espressocreme tilsmagt med Marsala
Billetter
Billetsalget er i gang, og de kan købes via Dinnerbooking her:
Ønsker du at overnatte på Molskroen Strandhotel og vågne op til morgenbuffet, er der også mulighed for det. Prisen starter her ved 895 kroner.
Brasseriet Molskroen Strandhotel
Hovedgaden 31A
8400 Ebeltoft
Telefon: 86 36 22 00
Mail: strandhotel@molskroen.dk
Website: