Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

DiningSix FoodCrawl: 3 restauranter på 1 aften

Af Jan L. Pedersen

DiningSix gentager sidste års success, når de inviterer på FoodCrawl mandag, tirsdag, onsdag under Aarhus Festuge. Her får du en unik mulighed for at prøve virksomhedens tre restaurantoplevelser i Aarhus, KöD, Basso og Klokken, på én og samme aften.

Aarhus Festuge står for døren, og DiningSix er som altid klar til at støtte op om en god fest! Det gør de ved at give deres gæster muligheden for at opleve alle tre af deres århusianske restaurantoplevelser på blot én aften, nemlig steakrestauranten KöD, den italienske Basso og det klassiske danske køkken på Klokken.

”Vi fik virkelig mange positive tilbagemeldinger på FoodCrawl-konceptet sidste år. Vores gæster lagde særlig vægt på, at de syntes det var sjovt at få flere restaurantoplevelser på én gang i stedet for at indtage et fuldt måltid samme sted – derfor har vi valgt at gøre det igen i år”, fortæller Morten Pedersen, Partner & Direktør i DiningSix.

DiningSix FoodCrawl foregår både mandag, tirsdag og onsdag i uge 36 under Aarhus Festuge. Hop fra restaurant til restaurant, indtil du har fyldt maven med både forret, hovedret og dessert. Du kan vælge mellem tre forskellige ruter alle dage, og fælles for dem alle er, at du vil tage derfra én unik madoplevelse rigere for bare 300 kroner. 

Der er kun et begrænset antal billetter til salg, så skynd dig at sikre dig din billet.

Del artikel

Andre læser også