ANNONCE
DinnerDays spiser sig ind på Aarhus: Få endnu mere spæk for skillingen i vinterferien
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

DinnerDays spiser sig ind på Aarhus: Få endnu mere spæk for skillingen i vinterferien

Glæd ganen med gode middage, når DinnerDays er tilbage i Aarhus større end nogensinde fra den 8.-17. februar – nu med endnu flere restauranter, der serverer tre retter fra 210 kr. (+ gebyr). Det skriver DinnerBooking i en pressemeddelelse.

 

Vinterferien venter forude, og her kan du se frem til at fylde maven, når 18 restauranter i Aarhus og omegn inviterer på middag til en pris, som er lige til at fordøje. Spis en tre retters middag fra 210 kr. (+ gebyr) til restaurantfestivalen DinnerDays, som finder sted d. 8.-17. februar 2019.

 

Få sul på maven for halvtomme lommer hos populære Anker og Madklubben Aarhus. Nyd en middag ved åen på Globen Flakket, franske fristelser på ET, italienske specialiteter på Gäst eller et saftigt stykke kød på Retour Aarhus og mange flere steder.

 

Skal middagen lige have et ekstra skud krydderi, har du også mulighed for at spise bøffer, der smelter på tungen på MASH til 400 kr. (+ gebyr).

 

Stor appetit i Aarhus

Appetitten for konceptet vokser i Smilets by. Til sidste omgang DinnerDays måtte de fleste af de 11 deltagende restauranter melde stort set udsolgt og intet mindre end 129,5 % flere gæster i Aarhus fik forkælet smagsløgene med en middag i uge 42 2018 sammenlignet med DinnerDays i uge 7 samme år.

 

Derfor får gæsterne denne gang endnu mere at tygge på når antallet stiger fra 11 til 18 restauranter på menuen i Aarhus og omegn. “Vi sætter stor pris på den stigende interesse, vi oplever i Aarhus, og vi er glade for at kunne tilbyde endnu flere gode spiseoplevelser i Aarhus i denne omgang,” sfortæller Laura Madsen, PR & Communications Manager hos DinnerBooking.

 

Spiser sig ind på markedet

DinnerDays har blot eksisteret i tre år, og i den periode er antallet af deltagende restauranter tidoblet – fra 10 til nu 100 restauranter.

Festivalen har spist sig ind markedet og i uge 42 blev alle rekorder slået, da billetsalget steg 43 procent på landsplan.

 

Kom først til fadet

Hvis du vil være sikker på, at ingen gafler billetterne til din yndlingsrestaurant før dig, skal du være klar når billetsalget starter den 3. januar 2019  www.dinnerdays.com

 

DinnerDays februar 2019

HVORNÅR: 8.-17. februar 2018 billetsalget starter den 3. januar www.dinnerdays.com

HVOR: 100 restauranter i København, Aarhus, Odense, øvrige Sjælland og øvrige Jylland

PRIS: 210 kroner + gebyr (fra 25 kroner). Enkelte gourmetmenuer koster 400 kr. + gebyr (fra 30 kroner)

 

Om DinnerBooking.com

Bag DinnerDays er DinnerBooking.com, som er Danmarks største restaurantsite, hvor du kan finde inspiration, se ledige tider og booke bord omkring 1000 forskellige restauranter og caféer.

DinnerBooking afholder DinnerDays to gange om året, og er herudover medarrangør af restaurantfestivalen Spis & Støt i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse.

Del artikel