ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Herretur: DR søger “Rigtige Mænd” til ny sæson

DR1 søger deltagere til ny sæson af seerhittet Rigtige Mænd. Et nyt hold gutter skal prøve kræfter med sjove og spændende udfordringer.

 

Er du selv én, eller kender du en rigtig mand, som har humor, lidt for meget på sidebenene og har fortjent på sit livs måske sjoveste og mest udfordrende oplevelse?

Så tilmeld dig/ham hurtigst muligt lige her

Castingen finder sted hos DR i Aarhus lørdag den 9. juni og søndag den 10. juni 2018

 

Lindy Aldahl, den lille murer fra 1. sæson af tv-programmerne, fortæller, at det nye hold roligt kan begynde at glæde sig, “Det er fedt at være afsted på herretur sammen og blive udsat for udfordringer, som man ikke aner en skid om på forhånd! Man får et særligt kammeratskab, fordi man kommer tæt på hinanden, siger Lindy Aldahl”, som har en opfordring til alle rigtige mænd: Tilmeld dig: Det er en kæmpe chance for at ændre dit liv, hvis du vil det.

Herretur: DR søger "Rigtige Mænd" til ny sæson

Sundhedsguruen Jacob Søndergaard skal for tredje gang styre en ny håndfuld rigtige mænd sikkert gennem tv-programmerne, og han glæder sig til at møde det nye hold, “Jeg har en masse spændende og sjove udfordringer i ærmet til dem! De skal selvfølgelig få lov at konkurrere, og så kan de forvente at prøve noget nyt og ikke mindst få gode resultater af træningen, også selvom de er store mænd”, siger han og tilføjer med et glimt i øjet, “Jeg håber, at de er klar til at få deres livs fedeste oplevelse”.

Herretur: DR søger "Rigtige Mænd" til ny sæson

Del artikel