ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Drømmejobbet kan blive dit: Få løn for at lege med LEGO klodser

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: LEGOLAND.
Foto: LEGOLAND.

Nu er drømmejobbet for alle med et indre legebarn ledigt!

Tænk at have et job, hvor du leger dig igennem dagen. Hvor din jobbeskrivelse simpelthen er at bygge med LEGO klodser med børn og deres familier.

Jagten er netop gået ind på at finde nye medarbejdere til sæson 2022 i LEGOLAND, og i år er der en helt ny type stilling på listen – nemlig de såkaldte ‘byggehelte’.

Det skriver LEGOLAND i en pressemeddelelse.

Som ’byggehelt’ i LEGOLAND byder din arbejdsdag på at lege med LEGO klodser med børnene og motivere både dem og deres forældre til at finde det indre legebarn frem og bygge sjove og fantasifulde modeller mange forskellige steder i parken.

“Det er altid sjovt, når vi har brug for en ny type medarbejdere i LEGOLAND. I år skal vi bruge byggehelte, så hvis du har lyst til at lege med LEGO klodser med børnene og være med til at inspirere dem og deres familier til at bruge LEGO klodserne på nye og kreative måder, glæder vi os til at høre fra dig,” siger Bente Noringriis, der er HR director i LEGOLAND.

Unikt sammenhold og meget tilfredse medarbejdere

Som medarbejder i LEGOLAND bliver du en del af en arbejdsplads med en helt særlig kultur og et unikt sammenhold både i de enkelte afdelinger og på tværs, hvor der blandt andet arrangeres sociale aktiviteter og fester.

Der er gode muligheder for at få nye venner, og rigtigt mange medarbejdere tager også deres venner med som nye kolleger.

“Når vores medarbejdere er glade for at gå på arbejde, smitter det naturligvis af på den oplevelse, de giver vores gæster.

Derfor gør vi meget ud af, at der er et godt fællesskab blandt medarbejderne, og at man skal kunne være sig selv i LEGOLAND og føle sig respekteret,” forklarer Bente Noringriis.

Du kan læse mere og ansøge om jobbet som byggehelt her.

Er du ude efter et andet job i LEGOLAND, kan du se alle ledige stillinger her.

 

Del artikel