ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efterårsferie i Salling: Boller, kakao og Lego

Der er noget for både store og små, når Salling inviterer til oplevelser i efterårsferien.

 

På byens vel nok største og mest spektakulære tagterrasse, Salling Rooftop, er der hygge og lækkerier for alle pengene allerede fra fredag eftermiddag og i flere forskellige versioner:

 

Irish Coffee på toppen

Fredag og lørdag i denne og næste uge kommer Jameson forbi og tilbyder Irish Coffee; lørdage serveres den lune kaffe med livemusik. Prisen er 65 kr., og medlemmer af Club Salling får to kopper Irish Coffee til samme pris.

 

Fra søndag til torsdag står menuen på Afternoon Tea inklusive et udvalg af små sandwiches, kage og scones. To personer kan dele det hele for 220 kr. i tidsrummet kl. 13-15 eller kl. 15-17. Bordbestilling er dog påkrævet på adressen nanna.mathilde.madsen@salling.dk

 

Belgiske vafler og varm kakao

Mandag til torsdag kan Salling Rooftop desuden tilbyde belgiske vafler kl. 10-19. En vaffel med to forskellige toppings serveres for 50 kr.

 

Og hele dagen i perioden fredag den 9. oktober til og med søndag den 18. oktober kan gæster nyde en bolle med smør og varm kakao for 40 kr.

 

I stueetagen vil den lokale filial af kaffekæden Starbucks også være med i efterårshyggen. Her kan man indløse en kupon til en gratis kop varm chokolade, hvis man forinden har handlet i Sallings legetøjsafdeling.

 

Oplev Super Mario fra Lego

Og netop legetøjsafdelingen kommer i spil i efterårsferien. Ved Sallings hovedindgang kan man torsdag kl. 11-17, fredag kl. 11-17 og lørdag kl. 10-15 i uge 42 opleve Legos Super Mario startersæt, og hver dag kan kunderne deltage i konkurrencen om et Lego Super Mario Bowsers Slot til 899 kr.

 

Corona-situationen forhindrer Sallings kunder i at deltage i demonstrationen, som forestås af gode folk fra Lego.

 

Der er naturligvis også tænkt på corona på tagterrassen, hvor antallet af gæster er begrænset, og bordbestilling tilrådes.

 

 

Salling

Søndergade 27
8000 Aarhus C
www.salling.dk
Bordbestilling til Salling Rooftop: nanna.mathilde.madsen@salling.dk

 

 

 

Del artikel