Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kender du ham her? Efterlysning af gerningsmand til voldelig overfald i Aarhus

Østjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at identificere gerningsmanden til et voldeligt overfald på Åboulevarden i Aarhus.

 

Kort efter kl. 02.00 natten til søndag den 24. februar opstod der tumult mellem nogle personer på Bodegaen ved Åboulevarden i Aarhus. 

 

En 28-årig mand har forklaret til politiet, at en person inde på bodegaen havde taget kontakt til ham og virkede provokerende, hvorefter den 28-årige havde sagt til ham, at de kunne gå udenfor, hvis de skulle have en konfrontation.

 

Men før den 28-årige mand nåede at reagere, blev han slået i hovedet med en knytnæve, hvorefter han faldt på gulvet. Han fik dog rejst sig op, og gik efterfølgende ud af bodegaen.

 

Efterlyser tre mænd

Udenfor bodegaen blev den 28-årige kort efter skubbet til af en anden mand, der gik forbi ham. Mens den 28-årige kiggede efter ham, kom gerningsmanden til det første overfald pludselig og gav den 28-årige endnu et knytnæveslag i hovedet, så han faldt til jorden.

Det er politiets opfattelse, at de tre mænd, der ses på videoen nedenfor, kender hinanden og har koordineret overfaldet på den 28-årige. Politiet beder derfor om hjælp til at genkende alle tre mænd. 

Var du vidne til overfaldene ved Bodegaen, eller ved du, hvem mændene på videoen er, så kontakt Østjyllands Politi på telefon 114.