Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En time med gratis Aperol Spritz: Aperol Lounge Music X Jack Warren

Scandic Aarhus City og samarbejdspartnere har endnu engang Aperol Lounge Music. Som altid er den første time med gratis Aperol Spritz. Herefter spiller Jack Warren en intimkoncert i loungeområdet. Koncerten er gratis. Det er fra klokken 21.00 til ca. 24.00. Adressen er Østergade 10, 8000 Aarhus C.

 

Idéen er at lave en ny scene til håbefulde aarhusianske bands og musikere. Aperol er gået med i det og giver i den første time gratis Aperol Spritz. Herefter er der intimkoncert i 45 minutter.

 

Jack Warren

Jack Warren er navnet på en ny popartist på den danske musikscene. På debutsinglen ‘5ITM’ (5 In The Morning) synger JACK WARREN om, hvordan vi først værdsætter, hvad vi har, når vi har mistet det, og hvordan vi kommer for sent til at redde, hvad vi har mistet.

 

“5ITM har speciel relation til alle, der har været med til at lave den. Den er hudløs ærlig, og vi har alle tænkt den tanke, at man kan opleve at glemme og værdsætte de vigtige ting eller mennesker før, det er for sent’’, tilføjer JACK WARREN.

 

Der er tale om en indfødt, eller tæt på

Jack Warren kommer oprindeligt fra Silkeborg, men flyttede i 2015 til Aarhus i jagten på at gøre musikdrømmen til virkelighed. Han har i de seneste to år arbejdet med tre sangskrivere, som har taget til opgave at udtrykke omtanke, gennemsigtighed og kærlighed. Alle ord, som repræsenterer Jack Warren både som artist og som person.

 

Tidsplanen er:

21.00 – 22.00 – Gratis Aperol Spritz

22.00 – 22.45 – Intimkoncert med Jack Warren

22.45 – 23.45 – Lounge DJ

 

Se mere her: