Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fem millioner på højkant: Energiselskab på jagt efter Ole opfinder og andre kreative sjæle

Af anders@sommersangdigital.dk
Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset

Det østjyske energiselskab NRGi stiller for fjerde gang millioner på højkant til de mest innovative og grønne ideer, der kan udvikle lokalområderne.

 

Selvom du ikke har opfundet den dybe tallerken, kan du sagtens have en god idé, der fortjener ben at gå på.

 

I den forbindelse er det østjyske energiselskab NRGi klar med fjerde udgave af den såkaldte Værdipulje, der denne gang byder på fem millioner kroner til at gøre østjydernes bedste og mest innovative ideer og projekter til virkelighed.

 

”Hvis lokalområderne skal udvikles rigtigt, skal udviklingen drives af borgernes egne ideer. Som et af Østjyllands store forsyningsselskaber har vi både et ansvar og et ønske om at bidrage til, at de gode ideer føres ud i livet og skaber innovation i lokalsamfundene. Derfor håber vi, at østjyderne vil tage godt imod puljen og sende deres gode ideer vores vej,” fortæller Eva Ryberg, der er Bestyrelsesformand for NRGi.

Fem millioner på højkant: Energiselskab på jagt efter Ole opfinder og andre kreative sjæle

Puljen er for alle, der bruger en elmåler fra KONSTANT (NRGi’s netselskab). Det gælder både erhvervsdrivende, private husstande og foreninger. ”Ingen idé er for stor eller lille. Det væsentlige er, at man har en idé, der på nytænkende og innovativ vis udvikler et lokalområde til gavn for borgerne”, forklarer Eva Ryberg.

 

Tre gange tidligere har østjydernes kreative evner været under lup. Det har indtil videre resulteret i støtte til 64 kvikke ideer, lige fra jordløs dyrkning af grøntsager til belysning på Aarhus Domkirke. Tilsammen er projekterne støttet og realiseret med 10 millioner kroner.

 

Den nye runde af værdipuljen er åben for ansøgninger fra den 16 april til den 18 maj 2018.

 

Læs mere om dine muligheder for at ansøge og se tidligere projekter her

 

Del artikel

Andre læser også