Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhus vandt: Her er Danmarks bedste tjenerelever 2018

Af anders@sommersangdigital.dk

Emma Hjorth er tjenerelev på Nordisk Spisehus. Mikkel Sørensen er tjenerelev på Molskroen. Nu kan de to unge mennesker også føje Danmarks bedste tjenerelev til deres CV. Mandag d. 19. marts vandt de sammen konkurrencen DM i Tjenerelever i Messecenter Herning.

 

”Det var vildt, da dommerne råbte os op som vindere! Mikkel blev rørt, og så blev jeg også rørt lige med det samme. Efter to måneders træning og så mange timers hård konkurrence var det fantastisk at kunne gå op på scenen og modtage blomster, diplomer og klapsalver,” fortæller Emma Hjorth.

 

God kemi og god tid

Emma Hjorth og Mikkel Sørensen går i klasse sammen hos Collage360 – Hotel og Restaurant i Silkeborg. I konkurrencen skulle de blandt andet vise deres evner inden for borddækning, vinkendskab, mixologi, ostevogn og servering af kokkenes menuer for indbudte gæster.

Aarhus vandt: Her er Danmarks bedste tjenerelever 2018

”Vi startede med borddækning sammen. Bagefter skulle Mikkel op på scenen og fortælle om menu og vinvalg, og jeg skulle i baren og mikse cocktails. Det hele gik rigtig godt, og vi holdt vores tidsplan fint. Vi har en virkelig god kemi sammen, og jeg synes også, vi havde det enormt sjovt og nød processen hele dagen igennem. Foruden DM i Tjenerelever vandt vi også Arla Unikas pris for den bedste osteservering,” fortæller Emma Hjorth.

 

Next stop: Tur til Toscana og Nordiske mesterskaber

Danmarks bedste tjenerelever kvalificerer sig automatisk til de Nordiske mesterskaber, som afholdes i København om en måned. Til denne konkurrence bliver der, ifølge Emma Hjorth, endnu flere praktiske discipliner, og træningen går derfor snart i gang for den 21-årige tjenerelev og hendes klassekammerat.

 

Men først skal Emma Hjorth og Mikkel Sørensen en tur til Toscana, for med prisen som Danmarks bedste tjenerelever har de fået en tur til Toscana og et rejsegavekort på 5.000 kroner.

 

Del artikel

Andre læser også