ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

‘Verdensbilleder’ vender tilbage: Få dit selfie udstillet på Store Torv

Af Freja Dumont
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Temaet for det årligt tilbagevendende handels- og kulturevent ”Verdensbilleder”, som i år kan markere sit 25-års jubilæum, bliver ”Turen går hjem til Aarhus”, som en hyldest til Smilets Bys fysiske handels- og byliv.

Verdensbilleder afvikles fredag 4. juni og byder bl.a. på en helt særlig fotoudstilling på Store Torv.

Få dit Aarhus-selfie udstillet 

Eventets højdepunkt bliver en helt særlig og borgerinddragende fotoudstilling, #AarhusSelfies, der får præmiere fredag 4. juni, og efterfølgende kan opleves hele sommeren på Store Torv.

Udstillingen er et samarbejde med fotograf Mai Skou Wihlborg, der med turistfotos fra ind- og udland vil give udendørs oplevelser og engagere byens borgere og gæster til at dele turistselfies fra Aarhus.

På fotorejsen vil du blandt andet kunne møde kendte aarhusianere som Renée Toft Simonsen, Elsebeth Egholm, Lars Østergaard, David Nielsen, Sara Slott Petersen og Claus Dalby på velkendte locations i Aarhus.

'Verdensbilleder' vender tilbage: Få dit selfie udstillet på Store Torv
Foto: Mai Skou

“Turen går hjem til Aarhus”

Aarhus City Forening har ønsket at gøre eventet til en familie- og handelsfest med fokus på byens mangfoldige indkøbs- og gadeområder som en hyldest til byens butikker, spisesteder og kulturliv, der grundet Covid-19-pandemien har haft det hårdt det seneste år.

Efter 24 års rundrejse i mange forskellige verdenshjørner er tiden nu kommet til at stille skarpt på det nære – vores egen dejlige handels-, oplevelses- og kulturby, Aarhus. Noget som glæder direktør for Aarhus City Forening, Claus T. Bech.

”Covid-19-pandemien har lært os, at vi i Danmark holder endnu mere af det lokale og vores egen by. At rejseoplevelsen kan ligge lige for fødderne af os og at vores egen by er en stor værdi i sig selv.

Det er derfor en stor glæde for Aarhus City Forening, at vi på denne måde kan se frem til at kickstarte sommeren og samtidig invitere byens borgere og gæster til en festlig dag og aften i Aarhus City.

På den måde kan vi sammen fejre ”Verdensbilleders” 25-års jubilæum og hylde byens handels- og byliv under temaet ”Turen går hjem til Aarhus”, siger Claus T. Bech.

Del artikel

Andre læser også